Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Hangsúlyozták, hogy Zuckerberg éves fizetése 1 dollár, nem kap bónuszt, jutalmakat vagy egyéb kompenzációt.
...milyen önfeláldozó! -
ledgeri
nagyúr
Na ez a hír amire azt mondom, hogy oké, mert ha személyesen találkoznánk én is hozzávágnék egy páca nélküli vattacukrot... és azért vannak borultabb elmék ám...
Hulljon a gyíkja
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ó, cegényke, mingyán megsajnálom.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ddekany
veterán
Hát ez aztán nagyon lényeges pénzösszeg FB szinten... De mondjuk a pálmát az az érv viszi, hogy nem kap havi fizut. Ezen a szinten ahol ő van, mégis mi a frászt kezdene vele?
-
-
contaxg
veterán
Legyetek kedvesek szólni a "képszerkesztőnek" hogy a Bredov és Zuckerberg grimaszos képek inkább a Blikkbe valók de nem ide.
Miért kell hülyének mutatni azt , aki egyébként nagyon nem az??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ennyi erővel miért kell egy kép alapján hülyének hinni azt, aki egyébként nagyon nem az?
Csak egy gondolat...SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura hogy az USA-ban, ahol kvazi barki vehet akar mesterlovesz puskat is, es annyit gyakorol amennyit akar, nem beszelve a leszerelt, elbocsajtott vagy veteran katonakrol, meg senkinek nem jutott eszebe ot leloni, mikozben az atlag hetkoznapi emberek, gyerekek hullanak mint a legy a lovoldozesekben. Furcsan vannak bedrotozva ott az emberek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pechman8
aktív tag
Összeadtuk neki... Én is pedig nem vagyok fent a Face-en.... Mert a face tolja a reklámot az arcodba, a reklámért a cégek fizetnek és a cégek a reklám kölcségét beépítik a termék árába... Ez a világunk ilyen lett, ja, hogy túl sok a bevétele Neki?! Fél?! Hát a gazdagságnak ez az ára! Bölcs Salamon szavai jutnak az eszembe: "Ahogy nő a kenyér, úgy nőnek annak pusztítói is!"...
[ Szerkesztve ]
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
ddekany
veterán
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
Ez egyébként nekem mindíg is meglepő volt, hogy a poltikusok stb., nem hullanak mint a legyek emiatt. Lehet akárhány testőre, ha kiáll publikusan valaki, a golyót nem kapják el, és leszedni sincs idejük időben. És ennyi ember közt azt hinném akadnak elborultak, akiket nem érdekli a saját életük eléggé. De mégsem. Nagyon ritkán van ilyen, főleg sikeres.
-
moleculez
veterán
Nem mintha kívánnám, de ez tényleg érdekes. Általában ez szervezést igényel, valamint valamiféle előéletet, kapcsolatokat, szóval csírájában elfojtják ezt, még mielőtt nekiállnának. De az úgynevezett magányos farkasokra nem lehet felkészülni. ( Lásd vegasi ámokfutás 2017. )
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat szerint a cégre irányuló negatív hangulatot Mark Zuckerbergre vetítik ki. Ezért az ügyvezető biztonságára tavaly több mint 23 millió dollárt költöttek.
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cyberpunk 2077
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- Apple watch ultra
- Sony Ericsson W595 Flower edition mobilkészülék
- Asus ROG PG259QN Esport Monitor! 25"/FHD/Fast IPS/360hz/1ms/G-sync/HDR/+Ajándék ROG Asztali Rögzítő
- Silverstone ST1300W Titanium doboz, garancia, újszerű
- Oh Lenovo S340-15 "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Bivaly i7-10510U 12/512 SSD NVIDIA MX230 2GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest