Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz hunter girl #29 üzenetére
kerj irasban egy igazolast arrol, hogy le van tiltva, majd legkozelebb, mikor megis jon, irj az nhh-nak es mellekeld az igazolast.
-
moli.hu
őstag
válasz hunter girl #27 üzenetére
tiltsd le az emeltdijas sms fogadasi lehetoseget az ugyfelszolgalaton.
-
hunter girl
csendes tag
Én vodás vagyok.
Kb minden 4-5. hónapban megpróbálkoznak ilyen számlázással. Jobb esetben le lehet mondani, de a mostani szolgáltatás számlázója elérhetetlen.
Mivel a vodafone ügyfélszolgálata nem foglalkozott velem, én írtam az NHH-nak.
Több, mint 10 éve vagyok előfizető, és pofátlanul azt mondták, hogy korlátoznak, ha nem fizetem ki.
Kissé fel vagyok dúlva.... -
shev7
veterán
ezaz, vedjuk a tartalomszolgaltatokat... nehogy veletlenul kikuldjenek olyan uzenetet, amit a cimzett nem fogad, es igy a tartalmoszolgaltatonak nincs belole penze....
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
Narxis
nagyúr
Épp itt volt az ideje...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
shev7
veterán
milyen fejlesztes?
van lehetoseg az emelt dijas sms-ek fogadasanak tiltasara? Van!
ha tiltva van a fogadas tovabbitjak az sms-eket? Nem!Minden adott ahhoz, hogy a rendszer mukodjon, semmi mas nem kell, csak az eladott elofizetesekhez alapertelmezetten nem az engedelyezes hanem a tiltas kerul be... hat mondhatom, hatalmas fejlesztes....
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
moli.hu
őstag
a dolog nem ilyen egyszeru. egyreszt a mobilszolgaltatoknak fejlesztest kell vegezniuk, ezert elegedettlenek. a westel is az utolso utani pillanatban lett kesz, aztan meg a tartalomszolgaltatonak ad 1 hetet, hogy implementaljon..
az nhh sem olyan jo fiu, kezdve azzal, hogy a vilagon mindenhol 0 az elohivo, csak nalunk 06 (halisten mar nem sokaig), folytatva akar a nagyszeruen sikerult spam-feljelento formon at egeszen addig, hogy az emelt dijas hanghivasok elejen nincs kotelezo tajekoztatas a hivas dijarol. vagy az emelt dijas regisztralos jatekokhoz nincs ingyenes regisztralasi lehetoseg a neten(lasd irorszag). vagy nincs minden smsbe kotelezoen beleirva az sms ara (argentina). esatobbi.
-
Szőröstalpú
tag
Én is csak üdvözölni tudom a döntést, de sajnos vagy 5 évvel elkéstek vele :S
Hét elején váltottam előfizetésről dominóra, és kértem, hogy tiltsanak le minden emelt díjas baromságot (mondjuk nem tudom, miért nem migrálják át a beállításokat?!, mert az előfizetésen be volt állítva), és az ügyintéző azt mondta, hogy kb 8 pontot kell letiltania (küldés/fogadás, 90/91/81-es körzet, sms/mms, mittomén). Azért ez nem túl ügyfélbarát hozzáállás Ha most váltanék, akkor vajon már alapból tiltva lenne minden? Vagy még csak megígérték, hogy majd egyszer ez lesz az alapértelmezett? -
WonderCSabo
félisten
Nagyon helyesnek tartom a kezdeményezést és a weboldalt is! A másik 2 szolgáltató meg iszonyat pofátlan, hogy egy ilyen döntés ellen bíróságra megy.
-
Depression
veterán
Itt megint a lényeg felett siklunk el. Azt kellene betiltani, hogy ez egy szolgáltatás megrendelése legyen. Főleg azt, amit nem lehet leállítani. A legkevesebb az lenne, ha minden üzenet végére egy lemodásos számot írnának, de mégjobb az lenne, ha egyszeri felhívás/sms küldése után csak 1 emelt díjas sms-t/üzenetet küldhessenek.
Milyen lenne az, ha a mostani segélynyújtó szám is nem egy alkalmas lenne, hanem automatikusan naponta vonnák a 200Ft-ot, életünk végéig.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Oliverda
félisten
Ideje volt már. Mondjuk én eleve nem engedélyezném azt hogy belföldön bármilyen fogadott kommunikációért fizetni kelljen (az internet letöltés kivételével de az más). Fogadott SMS-ért fizetni... nevetséges lehúzás.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
shev7
veterán
csakhogy nem mindegy, hogy a nyereseget milyen aron erik el...
Lasd PPO botrany. Gondoltak kaszalnak egy nagyot, oszt most hirtelen lehuzhatjak a rolot.
Nem azt mondom, hogy emiatt a Pannonank vagy a Vodanak le kell majd huznia a rolot, de egy vallalkozasnak nem a nyereseg kene hogy az elsodleges celja legyen, hanem a nyereseg maximalizalasa az ugyfelek elegedettsege altal.
Senki sem keri toluk, hogy teljesen tiltsak az emeltdijas SMS-ek fogadasat. Viszont hosszutavon az elegedett ugyfel tobb bevetel mint az esetlegesen az emeltdijas SMS-ek default tiltasabol bejovo haszon.
-
Zirowe
nagyúr
valaki segítsen már: iko new media (az egyik mocsok cég,aki üzemelteti az emeltdíjas játékokat) egy éve nem hajlandó kiadni nekem adatokat az én telefonomról kezdeményezett emeltdíjas hívásokról,kihez tudok panasszal fordulni?
illetve azt is panaszolnám,hogy egy szülő hagyta, hogy 10éves gyereke 30x hívjon fel egy emeltdíjas számot,ezt vajon hol lehet megtenni?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
félisten
válasz BloodyEddie #7 üzenetére
Na ja, főleg, hogy az emelt díjas szolgáltatásoknak ha jól tudom igen jelentős része a telefonszolgáltatóknál landol.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Teljesen korrekt az új irányvonal. A voda+pannon menjen a pitába.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
zbory
tag
ideje volt már valamit tenni az ügyben, de szerintem inkább ezeknek a tartalomszolgáltatóknak kéne elkapni a tökét...
a baj alabból az, hogy a ...khm... egyszerűbb emberek meg a gyerekek baromira kihasználhatóak e téren, és amúgy is mindent szart megvesznek. inkább valami felvilágosító hadjárat kéne. szerintem erre a mobilozzokosan-ra se fognak eljutni akiknek kéne
[ Szerkesztve ]
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
Killing
addikt
Egyszer nekem is mindenféle ok nélkül küldözgettek ilyen emeltdíjas cuccokat, pedig elő sem fizettem rá. A vége az lett hogy letiltották a számot. Rohadjon meg az összes ilyen cég.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Nagyon csunya a Pannon es a Voda reszerol, hogy ebben az esetben a sajat hasznukat az ugyfelek erdekei ele helyezik.
Pénz beszél... sajnos.
Amúgy érthető; minden vállalkozás elsődleges célja a nyereség.
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi bevételük van ebből (összességében és az összbevételhez képest százalékban is).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
shev7
veterán
nem gondoltam, hogy valaha is ilyet mondok, de a T-Mobile-bol elobujt az ugyfelkozpontu hozzaallas? Nagyon csunya a Pannon es a Voda reszerol, hogy ebben az esetben a sajat hasznukat az ugyfelek erdekei ele helyezik. Remelem az elofizetok megfelelo modon fogjak "jutalmazni" a ket ceget....
-
őstag
röhej hogy a szigorításokat MÉG csak most végzik, miközben 6-7 éve már létezik az ilyen-olyan telefonos átbaszások.
barátnőmet is 3 vagy 4 éve vett valami idiótaságot, és folyamatosan vonták le tőle a pénzt.
lemondani nem lehetett.hiába küldték az sms-tha jól emlékszem, 'dada' volt a szolgáltató neve.
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap