- [Re:] Tűzoltásra kapcsoltak a kriptolobbisták
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- [Re:] Játékipari óriásként kötné le az emberek maradék idejét a TikTok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] A bíróság szerint nem annyira privát a Google Chrome inkognitómódja
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
Ezt hol lehet kérvényezni? Jó lenne kiszedni a keresőből az email címem legalább, bár vigyázok rá, így is beugrik néha egy-egy spam.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
wec0
csendes tag
Itt lehet kérni: https://support.google.com/websearch/answer/9673730
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Elméletileg ez lesz az:
-
Sanya
nagyúr
No én kitöltöttem
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Apollyon
Korrektor
Milyen aranyos kis álintézkedés. A gúgli, az egyik legnagyobb privát szféra violátor majd megvéd téged, lol.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Az. Viber együttműködése is f@sza. Elmentheted a beszélgetéseidet, de csak a Google-hoz(helyileg nincs lehetőség, hacsaknem van rá valami hack), ami eddig "titkosított" volt, de oda már titkosítatlanul megy fel. És ha felment, akkor "törölheted" utána, amire rányomsz és kiírja, hogy nem törölhető, majd elhide-olja tőled. Itt is tulajdonképpen az történik, hogy szerintem a Google soha semmit nem töröl, csak elrejti előled.
A legszomorúbb, hogy nem lehet meggyőzni az emberek nagyon nagy százalékat, hogy az adataiddal fizetsz. Mindig jönnek a válaszok: "Jajj nem féltem én az adataimat, csak a nyaralási fotóimat nézik meg, mit csinálnak azzal..."
[ Szerkesztve ]
Eladó World of Warships prémium csomag új előfizetőknek
-
fatpingvin
aktív tag
nagyon jó, a keresőből már el lehet tüntetni, a google saját adatbázisából mondjuk ha volt egy google fiókom anno amihez valahogy hozzákerült egy telefonszám, azt töröltethetem pl? a fiókkal együtt?
a sok agyhalott meg persze nem veszi komolyan mert hogy őt személy szerint most éppen ebben a pillanatban nem érinti rosszul, azt meg lesz*rja hogy hova vezet ez, illetve hogy nem csak ő van a világon az ő szempontjaival.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.
-
Sehogy, lehetetlen. Az embereknek kéne megtanulni nem örök módjára használni mindent. Illetve alternatívákat keresni. Én már 2 éve a duckduckgo-t használom, cégnél is bevezetném, de tudom, hogy hiányos, így nekem is sokszor - privát böngészésbe - vissza kell mennem a google-hoz, hogy megtaláljam, amit keresek.
-
Apollyon
Korrektor
A viber már ott rossz, hogy nem openszósz. Így hiába állítólag "titkosítottak" a beszélgetések, ha az ehhez tartozó feloldókulccsal nem te rendelkezel. Ide tartozik még a fb messenger meg a wacapp is.
Ha privacyt akarsz akkor signal kezdésnek, de ahhoz telefonszám kell, ezt mondjuk lehet fake-elni voip cuccal. Signalon lehet backupolni a beszélgetéseket, a telefonodra, nem pedig a gúgli számítógépeire.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Abszolút, pláne, hogy már sok évvel ezelőtt kiadtak felhasználói adatokat hatóságoknak kérésre.
És ez csak az, amiről tudunk. Ami eleve gond, hogy egyáltalán minek rendelkeztek felhasználói adatokkal.
Egy jó szolgáltatásban ilyen nem lenne, mert ugye enrycpted az egész.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fatpingvin
aktív tag
na igen, az a kisebbik baj tulképp hogy kiadják a hatóságoknak, elvégre erre sajnos kötelesek amilyen elbaszott a jogi rendszer kb mindenhol, a nagyobbik az az hogy miért van náluk egyáltalán, illetve hogy miért van náluk olyan formában hogy a felhasználó kulcsa nélkül át tudják adni?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.
-
Igen Signal jobb, ott az nem tetszik egyedül, hogy nem tudom összeszinkronizáltatni a mobilomat, meg a PC-re letelepített klienst. Illetve, hogy nagyon kevesen használják és hiába mondom másoknak, nem mert a WhatsApp az jó, ja a legrosszabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Már fogadja az eltávolításra vonatkozó kéréseket a Google, legyen szó címről, telefonszámról vagy e-mail-címről.
- Intel Core i5 / i7 / i9 12xxx "Alder Lake" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Gran Turismo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motoros topic
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: The IT Solutions B.V.
Város: Debrecen