Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos1212
senior tag
Szép nagy összeomlás lehet belőle......
-
randras
veterán
Bolondok aranya, remélem senki nem csodálkozik.
-
hemaka
nagyúr
Kivancsian varom hogyan alakul a bitcoin sorsa a tortentek utan.
-
XZoli
aktív tag
Végre!!! rengeteg eladó R290 videó kártya lesz
, valószínűleg nyomot áron
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Oliverda
félisten
Amikor bejönnek a scrypt-es ASIC-oc, akkor biztos, de az még egy kicsit odébb van.
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
RawrRr
tag
Bang.
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
Narxis
nagyúr
Ennyit a bitcoin-ról.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
lapa
veterán
ez a bitcoin olyasmi, mint a facebook? érdemes még regelnem? faceről is lemaradtam.
-
anulu
félisten
#7: ideje volt már
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
PR0JECTNR56
addikt
Elvitte a cica.
-
ati012
senior tag
He?
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Totál nem értek a témához, de azon gondolkozok hogy ha "lopnak" csalnak visszaélnek bitcoinnal, akkor az egyáltalán érdekli-e a hatóságokat? Ahogy látom ez egy nemzeti bankok, országok által nem elfogadott fizetőeszköz, amolyan szük körben elfogadott fizetőeszköz, játékpénz, akármi. Szóval hogyan és minek nyomozna bármilyen hatóság az ügyben, ha ez tényleg ilyen "játékpénz". Mi alapján dönti el a hatóság, hogy a virtuális javak, virtuális pénz miatt nyomozni kell? Van egy halom virtuális pénz mindenféle online játékban, soknak még kvázi árfolyama is van, mert lehet venni valódi pénzért virtuálisat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
gabber01
addikt
Úgyis jön mindjárt egy pár bitcoin fan és jól megmagyarázza az egészet...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem vagyok bitcoin fan, de azt elmondhatom hogy ennyi, más nyomorának örülni tudó szerencsétlen (de egyébként korábban inkább irígy) embert (még ha ezért még kitiltast is kapok, nem erdekel) nem lattam egy kupacban. Mindegyikőtök alkalmazhatja a jobb kéz ball váll taktikát, csak gratulalni tudok én is nektek. Szegénységi bizonyítvány így nem csak azoknak jár (...) akik bitcoinban buktak, hanem Nektek is.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
banhammer
veterán
Egyre szkeptikusabb vagyok a Bitcoin-nal kapcsolatban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Glenda
addikt
Persze. De mikor az elejnén ez feljött, akkor le voltak hülyézve a negatív hangok. So community, very trust, wow!, many wealth, much fast, wow!, such bitcoin. Hát nem. Csak az emberek nagy része megtanulja fenőtt korára, hogy ingyenvacsora nincs.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
ati012
senior tag
Nincs még vége a játéknak én azt mondom.
Akik befektettek ebbe, azok nagyon jól tudják: vagy bejön vagy nem.Nekem is benne van nem kevés zsém, de abszolút nyugodt vagyok. Még.
-
pakriksz
őstag
várható volt hogy előbb utóbb nekiesnek a kormányok és a pénzügyi szervezetek, ők ugyanis nem szeretik a konkurenciát.
De a vicc az hogy néhány "okos" még tapsikol is ennek a pénzügyi diktatúrának.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
És így is van, ők a hülyék. A bitcoinnal nincs semmi gond, azzal van hogy hogy mint írtam bizonyos szervezeteknek túl nagy a hatalmuk, és utálják a konkurenciát, és ezt is (mint sok mást) bármikor tönkretehetnek.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Glenda
addikt
Nem értem mi ez a diktatúrázás újabban mindenfelé. És lehetőleg a gyíkembereket hanyagoljuk ebből a topicból.
Tök jó, hogy a FED-re, az amerikai kormányra, az imperialista nyugatra mindent rá lehet fogni, a kérdés csak az, hogy mekkora különbség van a naivitás és a paranoia között. Szerintem semennyi, egyforma rossz mindkettő.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
A bankok diktatúráját mindenki utálja, de vannak, akik semmit sem érő számlapénz alternatívájának az aranyat (ezüstöt, stb.) választották és vannak akik a bitcoint választották.
Ha megfelelő időben szállt be valaki, akkor a most a bitcoin van nyerőben, majd meglátjuk, hogy melyik oldal tett jó lóra hosszú távon.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
RawrRr
tag
Ja, hogy pár pattanásos hülyegyerek konkurenciát jelent bármelyik kormánynak a világon?
A világ összes BTC-je, plusz az összes gép amivel bányászták, plusz az összes vagyona azoknak akik ebben részt vettek, nem tett ki akkora összeget ami bármit is képes lett volna befolyásolni állami szinten. Épült volna belőle 2 km autópálya az alföldön.(#26) Donki Hóte: Az arany egy mindenkori fizetőeszköz és az is marad. Az utolsó mondatottal pedig igazolva lett, hogy egy piramis játék. "Aki először szállt be az jól járt"
[ Szerkesztve ]
-
ati012
senior tag
Általában mindenhol így van.
Megalapítok most egy céget ami földigiliszta hajtású motorokat gyártana majd.
Te most befektetsz ebbe, nagyon olcsó a részvény.
Józsi kiröhögi.Elteleik 2 év, a földi gilisztás motrok kezdenek elterjedni, ezzel megugrik a részvények ára is. Te most vigyorogsz Józsi meg fogja a fejét.
-
pakriksz
őstag
Hát végül is a bitcoin is mitől dőlt be? Betiltották oroszországban, fontolgatják a tiltást máshol is, végül is nem az történt amit mondtam? De igen, az államok nekiestek még mielőtt túl nagyra nőhetett volna, és veszélyezthette volna a pénzügyi egyeduralmukat. Én nem paranoiás vagyok, te viszont naiv. Ajánlom figyelmedbe az USA történelmét a 2. vh óta
Egyébként a bitcoin mozgása pont olyan mint egy tőzsdés árfolyam változása. Ennyi eszetek van hogy azt teljesen normál jó dolognak tartjátok, a bitcoint amivel ugyan azt lehet csinálni meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
RawrRr
tag
Igen, de az nem pilóta játék, nem azon alapul, hogy csak az első pár száz fog biztosan szakítani, ha sikerül elég sok barmot megvezetni. A példád az egy hazárd játék, mert vagy baromi sokat nyersz, vagy mindent elbuksz, vagy nullára hozod ki magad, de nem kell hozzá senki sem behülyíteni, hogy sikert érj el. Persze lehet trükközni a cégekkel, ahogy azt régen is tették (nem is volt valós cég, csak részvényeik), csak ezt a törvény nem gyengén bünteti. A BTC-vel az a legnagyobb probléma, hogy nem lehet büntetni, mert átláthatatlan a rendszer. Ha akarok veszek rajt 5db 11 éves Thai kurvát, amit tovább adok 100db kalasnyikovért, amit valami ukrán csempész vett előtte 2000BTC-ért. Mindezt úgy, hogy lényegében nem is folyt le tranzakció. Az meg a másik nagy gond, hogy semmi nincs az égvilágon mögötte.
(#29) pakriksz" Betiltották oroszországban, fontolgatják a tiltást máshol is. Én nem paranoiás vagyok, te viszont naiv. Ajánlom figyelmedbe az USA történelmét a 2. vh óta"
Hogy jön az USA történelme ahhoz, hogy az oroszoknál betiltották, mivel a fekete kereskedelem potenciált látott benne?
Zsidózz is egyet kérlek, mert szerintem ők találták ki, hogy elvegyék magyarország vízkészletét!
Az összeesküvés elméletesek legfőbb ismérve, hogy össze vissza csapongnak, és mindent összemosnak mindennel.
[ Szerkesztve ]
-
PetX
aktív tag
Na, ezt a hírt kerestem, hogy miért is esett ekkorát hirtelen az árfolyam, most kell vásárolni xD
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
anulu
félisten
mentségemre legyen mondva, hogy a legelső pillanat óta "krákogok"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
„Hosszú távon mind halottak vagyunk”
-
pakriksz
őstag
Az usa történelem úgy jön oda, hogy gazdasági imperializmus. Mert egyes történelmet nem ismerők úgy hitetlenkednek, hogy mire képesek mások a pénzért
Összeesküvések már pedig nincsenek, mondogatod, hiszen te olyan "okos" vagy hogy nem hiszel az ilyenekben, azt láttad a tv-ben hogy ez hülyeség. Nincs NSA lehallgatás, nem voltak cia puccsok, nem voltak háborúk gazdasági hatalomért, pénzért, nem voltak soha false flag akciók, hiszen az mind hülye összeesküvéselmélet
[ Szerkesztve ]
-
RawrRr
tag
Szerintem gyíkemberek vannak. Az a ti legnagyobb bajotok, hogy kitaláltok 1500 baromságot, abból részben[!] beigazodik 1 és akkor már mindent tudó, az örök igazság tudójának állítjátok be magatokat, mert 1500 agymenésből sikerült egy olyat is kitalálni, aminek egy minimális része a valóságban is jelen van / volt.
Lásd chemtrail.. Az hagyján, hogy ilyen ökörséget találtok ki, de ennek legalább 1000 fajtája kering, csak rendre mind cáfolásra kerül. A legjobb az volt, amikor floridai tűzoltó repülőgépet állítottatok be bizonyítéknak, mert van vagy 5 tartály a fedélzeten, amint kiderült, hogy mi is az a gép valójában, egyből eltűnt az összes hívő, és folytatta más névenPersze csodálatos kerettörténetet varázsoltatok köré "Egy volt katonatiszt, aki kitalált de utána eltűnt párápápápápápápá".
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Igen igen, okos vagy megmondtad a frankót, hiszen te a tv-ből igen jól ismered a valóságot.
Milyen chemtrailről beszélsz?
"Az összeesküvés
elméletesekelmélet ellenesek legfőbb ismérve, hogy össze vissza csapongnak, és mindent összemosnak mindennel."Ugye?
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Miről beszélsz? Asszem ezt benézted. Nincs egy darab bitcoinom sem, sem gépem hozzá
(van egy radeon hd 5770 a gépemben, azt talán nem is lehet bányászatra használni)
Tudtam hogy hatalom el fogja kaszálni, túl kevesek hozzá hogy változtassanak, így nem fektettem bele semmit. Majd ha annyira elterjedt lesz, hogy túl nagy legyen hogy bedőljön (mint bizonyos nagybankok ugye)
Már megint az "ahol nem mi vagyunk ott az ellenség"?[ Szerkesztve ]
-
Kozmonauta
tag
Gyorsan vissza fogmenni 1000 USD közelébe.
A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
RawrRr
tag
válasz
Kozmonauta #40 üzenetére
Ez azért van mert egy beépített bankár vagyok, aki mellesleg gyíkember, hogy megtévesszem a penge elméletek.
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak veregesd a vállad inkább csendben.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KisDre
senior tag
Kipukkadhatna igazán ez a nagy lufi....
KisDre.artstation.com
-
pakriksz
őstag
meg a világgazdaság lufija is... ja várj! Már megtörtént párszor
de jó is volt, hurrá, akkora buli volt.
-
pakriksz
őstag
Nem emlékszem semmi ilyen hangokra. Biztos nem te hallottál ilyen "hangokat"? Vagy miről is beszélsz?
Nincsenek ellenségeid? Az jó, úgy tudom nekem sem, de ez hogy jön ide?Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
Új hozzászólás Aktív témák
it Az egyik legnagyobb és a közelmúltig az egyik legmegbízhatóbbnak tartott Bitcoin-kereskedő oldal tegnap este óta elérhetetlen, hivatalos információt eddig nem adtak ki. Az alapító hétvégén kilépett a Bitcoin Alapítvány igazgatótanácsából.
- Gamer PC Nvidia RTX eladó 4k monitorral / kifogástalan állapot / garanciális alkatrészek!
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2021 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Acer Ultrabook HD LED,6.gen.i5,IntelHD,SSD, Extrajó akku, szép állapot
- ThinkPad X1 Carbon(17mm!) 14,1"Hd+IPS,Core i7,8GB Ram,m2SSD,világító billentyűzet,jó akku, szép
- Dell játékra is 15,6",5th.gen.core i5 (4X2,8Ghz) Nvidia 2/6GB VGA,SSD, jó akku, szép állapot
- Asus játékra is,core i5 (4X2,8Ghz)GT940 2/6GB VGA,SSD,fémház, nagyon szép
- Kondenzátor puskamikrofon
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest