Hozzászólok Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
Ahogy feljebb is irta a kollega, linux is igy toltheto, de egy rakat drivernel is opcio, stb. Itthon veletlen nem ugy van, hogy a boltban megvett adathordozokon alapbol van jogdij es sajat hasznalatra lehet tolteni zenet, filmet?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
BlackPriest
őstag
En a jatekdemokat hianyolom. Az elmult evben amit letoltottem jatekot, csak azdrt tettem, hogy megnezzem milyen. Ami szar volt, 10 perc utan toroltem is es orultem, hogy nem vettem meg. Ami jo volt, azt megvettem. A tesztekbolt nem mindig latom, hogy nekem tetszene e.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
Hozzászólok Aktív témák
it A számtalan működő torrentoldal miatt kiheverhető lett volna a veszteség, de Pirate Bay szimbólum, így nem hagyják meghalni.
- Apple notebookok
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] Xiaomi mi A1 + tokok
- Mercedes topic
- [Re:] Garanciás Mi 9 128 GB
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- [Re:] [2kj3j5bjk32:] MSI Geforce Gtx 1050 ti 4gb oc eladó!!!!!!!
- [Re:] 2DB Intel Xeon E5 2640 (6mag 12 szál) 15MCache @ 2.50 GHz - 7.20 GT/s Processzor CPU
- [Re:] MSI GTX 1050Ti GAMING X 4G
- Alza.hu
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 6.gen.üzletből,Lenovo garancia,ára alatt,8.gen.i7/16GB RAM/512 GB SSD FHD IPS TOUCH
- FÉLKINFIG ELADÓ = Foxconn 2ADA MicroATX + i5-3350 4x3.30 GHz CPU + GeForce GT620 1GB + 4GB DDR3 RAM
- Dell XPS 13,3" 9360, üzletből, gyártói garancia, ára alatt i7/16GB RAM/512GB SSD QHD érintőkijelző
- Új Zsír HP ZBook 15u G6 15,6 Workstation Tervező Vágó -35% i7-8565U 16Gb 512GB SSD FHD RADEON Pro WX
- Macbook Pro 13" /i5/8GB/256GB SSD/Iris Plus 640 - újszerű, teljesen karcmentes , 6 hónap garanciával