Hozzászólok Aktív témák

 • [Prolixus]

  addikt

  Oké, de itt szerintem azon van a hangsúly, hogy közfinanszírozást szeretnének nyerni egy olyan eszközhöz, amely által nyújtott funkciók nagy részét már jelenleg is piacon lévő és jól működő egyéb eszközök, okosórák is tudják.

  Ami extra, az a szaturáció meg a pitvarfibrilláció detektálás. Előbbinek a hasznossága megint csak megkérdőjelezhető egy stroke vagy hirtelen szívhalál kockázatbecslése szempontjából, persze kétségtelen, hogy ha valóban jól működik, egyébként általánosságban lehet értelme. És a végére marad az eszköz aduásza (legalábbis a reklámanyagból ez jön le nekem), a pitvarfibrilláció detektálás. Amivel kapcsolatban egyrészt szakmailag butaságokat írnak (vagy ír az IT Café, nem ellenőriztem le, mennyire copy paste az írás a gyártótól származó sajtóanyagokból, az "írja a közlemény" rész alapján gondolom, hogy erősen az), másrészt meg ezt a kockázatbecslő funkcióját erősen túldimenzionálják a fejlesztett eszköznek.

  Nármost ha már egy piacon lévő termékről lenne szó, akkor is húznám a számat a valótlanságok meg felnagyított funkcioanlitású megtévesztő reklám miatt. De hogy erre még gyűjtést is szerveznek az egyenesen gáz szerintem. A cuccnak ugyanis sokkal kisebb az értéke, mint azt a reklám sugallja. Ez ebben a formában egyszerűen a vásárlók megtévesztése.

  (És hangsúlyozom, továbbra sem azt mondom, hogy értéktelen vacak, amit csinálnak, egyszerűen csak félrevezető, sokkal innovatívabbnak éshasznosabbnak mutatják be, mint amilyen valójában)

  [ Szerkesztve ]

  I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Hozzászólok Aktív témák