Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32) Dare2Live válasza UnA (#31) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

Kognitiv diszonancia mindenkiben ott van. Csak sokakban jobban.

"A film fő üzenete az, hogy oké, ezek a fickók vagy bolondok vagy nem, vagy vissza lehet őket valahogy csalogatni a valóságba vagy nem (egyébként igen, bizonyos értelemben bolondok, és nem, sajnos a legtöbb esetben menthetetlenek), de ha kiröhögtük magunkat, álljunk meg egy pillanatra, és nézzünk a tükörbe. Nem lehet, hogy egyes témákban egy icipicit mi magunk is laposföldesek vagyunk? Hogy esetenként pontosan ugyanúgy tagadjuk meg és torzítjuk az ízlésünk szerint a valóságot, hogy ugyanúgy nem hallgatunk a józan észre és a logikára? És ha erre most ugyanazt mondta, mint Patricia Steere, hogy nem, mert a szíve mélyén érzi, hogy önnek van igaza, az elég rossz jel."

jókis cikk volt ez, pillanatra megállni elgondolkodni én mennyire... és látni mérnök embereket akik egyértelműen laposföld hívők. Nem látnak ki a sötét kis dobozukból, még ha baltával is nyitották a rést és stoboszkoppal világítanak be akkor sem.

[ Szerkesztve ]

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.