Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • azbest

  félisten

  LOGOUT blog

  Mégis milyen kidolgozott informatikai stratégiára gondolta marketinges? Mert ez végig ilyen üres bullshitelés.

  Konkrétan a legtöbb vállalkozásnak nincsen egy használható weboldala, online elérhetősége. Esetleg fenn vannak valamelyik tróger közösségi médián, mert minimális szinten azt képes valamelyik alkalmazott nyomogatni. Arról, hogy mivel foglalkozik vagy mit árul egy cég, sokszor semmi információ. Sokszor érzem úgy, hogy a cégek jelentős része valójában nem azért létezik, hogy kereskedelemmel vagy szolgáltatással keressenek pénzt valódi ügyfelek kiszolgálása közben.

  Sok helyen még mindig ott tartanak, hogy majd az utcáról beesik valaki és majd nézelődik, keresgél. Meg majd mancika meg ferike fejből mondja a raktárkészletet, mert nincs webshop vagy készletinfó online.

  [ Szerkesztve ]

 • gabor7th

  addikt

  Amikor azt olvasom, hogy elkerülhetetlen ezt vagy azt tenni a vállalkozásoknak, mert különben apokalipszis, mindig tudom, hogy igazából felhőt akarnak eladni. Ez az ő stílusuk.

  "A digitális transzformációt az elmúlt években a járványhelyzet gyorsította fel – hiszen sok vállalkozás költözött a felhőbe, hogy fenntarthassa a működését a lezárások idején is"

  Szuper vállalkozás lehet, akinek az élete azon múlik, hogy felhőbe költözik-e... nagyon versenyképesen hangzik.

  De amúgyis, várjunk csak... szóval bajba voltak a vállalkozások, bezuhant a kereslet, de az, hogy ezután elkezdtek költeni valamire amilyük eddig nem volt... megmentette őket. Vagy a saját infrát feladták, ami már ott volt és nem kellett érte állandóan fizetni csak az áramot, feladták, beköltöztek a felhőbe, ott mostmár állandóan fizetnek + meg ugye a beköltözésnél "meg kell ismerni a céget" értsd egy-két felhős emberkét baromi magas óradíjon ott tartani, "amíg kell"... ez mentette meg a céget. Aha. Miért nem kapunk konkrét példákat, hogy ime a vállalat ami csak azért létezik még, mert felhőbe költözött?

  Egyébként meg vannak más felhős cikkek amik azért sírnak, mert a járvány csalódást okozott, sokan inkább kiköltöztek a felhőkből próba után.

  "Elmaradt a várt digitalizációs ugrás a kkv-knál: pedig enélkül nem fogják bírni a versenyt"

  A vírus hatása: "MÁRA KIJELENTHETŐ, HOGY AZ ELMÚLT EGY ÉVBEN NEM TÖRTÉNT ÉRDEMI ELŐRELÉPÉS A KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK DIGITALIZÁCIÓJA TERÉN."

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák