- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Windows Insider Program
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- ASUS routerek
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ez a "Religion is Free, Scientology is Neither" szöveg jópofa...
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Terentius
őstag
A roh*dékok meg is érdemlik a támadásokat!Sajnos már nálunk is tevékenykednek ezek a f**gek!Igen *-oznom kell,mert hát nálunk szólásszabadság van!
[ Szerkesztve ]
Poco F3 8/256
-
Alchemist
addikt
"Religion is Free, Scientology is Neither"
Ehhez képest a Sci "egyház" nem kínzott és gyilkolt meg vallási okokból minimum százezreket és tudtommal nem fenyegette örök kárhozattal, pokoltüzével azokat, akik a családjukban nem adják tovább a vallási elkötelezettséget.
Divat lett a Sci-t szídni, olyanok részéről is, akik azt se tudják, mi fán terem... pedig hát bagoly mondja a verébnek...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Kobe
veterán
szvsz valamilyen felsőbb hatalomban hinni, ami az emberiség örök törekvését jelképezi a lét megmagyarázására és a létezés csöppet sem csekély problémájára, a tudomány mai állása szerint bármennyire is tűnik ökörségnek, darwin óta, még mindig 10x jobb, mint elhinni, hogy Xenu sz*rta ide a thetánokat
-
törölt tag
Persze, hogy nem, mert a szci nem vallás, hanem egy alig álcázott üzleti vállalkozás, amely tök jól megél a sok lekibetegből / hülyéből. Ez önmagában is gusztustalan, de amikor ez a degenerált zombitenyészet rászabadul a normális (ejtsd: gondolkodni is képes - sajnos ilyenből egyre kevesebb van) emberekre, s elkezd téríteni, na, az már kiveri a biztosítékot.
szerk: Ez itt off.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem nem érdemlik meg, hogy feltölték a szervereiket, mert nyertesen jönnek majd ki belőle.
Volt egy régi munkahelyem, ahol megpróbáltak becserkészni. Pszichológiai tesztet töltettek ki velem, amiről nem tudtam előre, hogy mi is valójában. Később derült ki, hogy a sci van mögötte. Persze kötelező lett volna belépnem, mert csak. Kértek egy rakás személyes információt, amit persze nem adtam meg. Ezután jöttek a fenyegetések (kirúgás, ki nem fizetés, stb.). Végül szerencsére tönkrement a cég.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
shtml
őstag
Ja-ja, elég gyakori, hogy sci-féle személyiségtesztet töltetnek ki a munkára jelentkezővel. Az persze törvénytelen, ha kötelezni próbálnak a belépésre. Más kérdés, hogy adott esetben nem tudtad volna bizonyítani, miért kekeckednek veled.
Én elég sokat olvastam már róluk, a magyarországi tevékenységük még nem olyan durva, de pl. Németországban nagyon kiverik a biztosítékot.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
.mf
veterán
... de azért fenyeget, ha nem adod oda a jövedelmed 20%-át
A hozzászólásodra meg csak azt tudom mondani, amit már leírtál: "divat lett [...] szídni, olyanok részéről is, akik azt se tudják, mi fán terem... pedig hát bagoly mondja a verébnek..."
Igen, pont ugyanígy alkotsz véleményt a középkori egyházról -- ami, mint az köztudott, fontos hatalmi tényező volt, ezért világi hatalmak marakodtak róla. Remélem az invesztitura-háborúk mondanak valamit, vagy az a Medici, aki jópénzen vette a pápaságot, és aki miatt az egyházszakadás végbement. Ezek olyan részletek, amiket a középkori egyház szídásakor mindig elfelejtenek hozzátenni...
Másrészt, a keresztény egyház - szemben a szcientológiával - nem a pénzbegyűjtésre alakult; és ha most a tizedet lenne kedved előhuzigálni, azért a középkori egyház szolgáltatásokat is nyújtott, szociális hálót tartott fenn, betegápolást és oktatást folytatott.
Mielőtt kérdeznéd: nem, nem vagyok katolikus.A büntetés mértéke vicc.
Anon doesn't forgive.
Anon doesn't forget.
Az akciók reakciót váltanak ki, ami erre szerintem egy alapos raid lesz...Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
copin
őstag
az a Medici, aki jópénzen vette a pápaságot, és aki miatt az egyházszakadás végbement.
Az melyik volt?
Másrészt, a keresztény egyház - szemben a szcientológiával - nem a pénzbegyűjtésre alakult
Lenyelni való képecskék minek a megépítésére gyüjtötték a pénzt? Bár az tény, hogy a sötét kozépkor igen sokáig tartott volna Róma nélkül (kultúrálisan mindenképp), de egy idő után hátráltató elem volt.
nervus.v Te aztán lendületben vagy...
[ Szerkesztve ]
-
Alchemist
addikt
"szvsz valamilyen felsőbb hatalomban hinni, ami az emberiség örök törekvését jelképezi a lét megmagyarázására és a létezés csöppet sem csekély problémájára, a tudomány mai állása szerint bármennyire is tűnik ökörségnek, darwin óta, még mindig 10x jobb, mint elhinni, hogy Xenu sz*rta ide a thetánokat"
Persze, de itt most nem a hit van terítéken, hanem amit annak nevében művelnek.
(mellesleg Mózes és a véreskezű Jehova akciói sem adnak éppen építő példát)Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
-
Alchemist
addikt
"Másrészt, a keresztény egyház - szemben a szcientológiával - nem a pénzbegyűjtésre alakult; és ha most a tizedet lenne kedved előhuzigálni, azért a középkori egyház szolgáltatásokat is nyújtott, szociális hálót tartott fenn, betegápolást és oktatást folytatott."
Másrészt...
http://video.google.com/videoplay?docid=4357079350414065219&hl=enÉppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
dabadab
titán
Vicces az a szellemi paralimpia, ami itt a topikban zajlik.
Zeitgeist, elszant hivok, hajra![ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
PazsitZ
addikt
Na majd pont ezeket **** fogom sajnálni
Akik belemennek az ilyen valllási ****ba. Könyörgöm legalább egy pici önállóság és emberi tartás lenne az emberekben...
[ Módosította: 7 ]
- http://pazsitz.hu -
-
Dare2Live
nagyúr
"Ehhez képest a Sci "egyház" nem kínzott és gyilkolt meg vallási okokból minimum százezreket és tudtommal nem fenyegette örök kárhozattal, pokoltüzével azokat, akik a családjukban nem adják tovább a vallási elkötelezettséget."
Persze minden relatív végülis pl egy sea orgban "önszántából" van az ember és ott milyen vidám is az élet.....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
nagyúr
SCI nagyon jól szür és nagyon gyorsan/jól mos..... Amíg nem kerül bele vmi rokond akit onnan pikkpakk már csak pl rabszolga eljövendő életében könnyű "lehülyézni/nemsajnálni" a mentálisan "gyengéket".
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
.mf
veterán
X. Leó pápa, eredeti nevén Giovanni di Lorenzo Medici. Ő találta ki, hogy valamelyik székesegyház felépítésére, mivel kiürült a pápai kincstár, áruljanak búcsúcédulákat pénzért. Egyeseknél itt telt be a pohár, Luther kifüggesztette 95 pontját, és megindult a második nagy egyházszakadás.
Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
dabadab
titán
válasz
WonderCSabo #26 üzenetére
"A katolikus egyház valóban sok rosszat tett, de mostanában csak jót"
Kb. latatlanban ki lehet jelenteni, hogy egy akkora szervezet, mint a katolikus egyhaz, meretenel fogva keptelen arra, hogy csak jot v rosszat tegyen - es ez valoban igy is van (pl. szerintem az, hogy Afrikaban, olyan orszagokban, ahol a nepesseg hatalmas resze AIDS-fertozott, a helyi katolikus vezetok az ovszer hasznalatanak mellozesere buzditjak a szegeny, muveletlen lakossagot, nalam erosen kimeriti a "gonoszsag" fogalmat (ahogy pl. az adocsalas (hogy hazai peldat hozzak) vagy a pedofil ugyek elkendozese (es ezzel tovabbi gyerekek veszelybe sodrasa) sem az a konkret jocselekedet az en ertekrendem szerint)).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Morden24
nagyúr
Mindenkit csak a Szcientológia érdekel? Hát az meg kit érdekel?
A Sarah Palin jóval több bashing-et érdemel.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Én nagy scifi fan vagyok, de aki elhiszi azt, hogy majd egy szürke alapon, naaaagy fekete szemekkel néző, ződ ruhás ufonauta majd eljön, és megváltja azok lelkét, akik beléptek az egyházba, és teljelnek (EZ a lényeg), hát szóval aki ezt elhiszi...
De ezzel nem is lenne baj, ha nem egyértelműen a pénzszedésre menne ki a játék. Igazából szerintem mindenkinek ezzel van baja.De állítólag van egy láthatatlan, magas, jóképű, szakállas fickó, ki fennt lakik a felhők között, figyeli minden lépésed, van 10 parancsolata, és ha nem úgy teszel, ahogy azokban írva van, akkor a Pokol kénköves tüzén fogsz égni, fájdalommal, kínnal, kénnel, az idők végezetéig. De állítólag szeret mindenkit. Oké jó
(from Zeitgeist)
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Kazimír
őstag
A "valamelyik székesegyház" az a bizonyos vatikáni Szent Péter Székesegyház, a világ egyik legnagyobb temploma, ahonnan a pápa szokott integetni.
Luther 95 tételének kifüggesztése pedig a reformáció kezdete, következménye pedig az evangélikus, református, stb. egyházak születése.Be köll fizetni, azt' jólvan...
Új hozzászólás Aktív témák
it Guzner bűnösnek vallotta magát, s a börtön mellett pénzbüntetés is vár rá.
- DENON DRA-800H integrált sztereó (2.2) erősítő hálózati szolgáltatásokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest