- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #18 üzenetére
Mezei az, amiből van Mo.-gon mondjuk tízezernyi, globálisan többmillió. Ami mondjuk számok alapján esélyt ad a Kovács Jakab Kiskunhátsóborzasztói rajzolónak, hogy havi 1+ adásvételi tranzakción és 50+EUR valós bevételen legyen túl. Abból, hogy globálisan 40-50'000 gazdag mire haknizik, max azoknak lesz konkrét bevétele, akiknek valahonnan neve is van.
Ahogy írod, igen, a hagyományos út még drágább, de ez se tűnik nekem "ugorjunkbele home office mellett és csináljunk havi +500EUR-t" ügyletnek.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #16 üzenetére
Jó, de mennyi? darabonként 80EUR rémesen sok, ha mezei fogyasztó a megcélzott közönség.
-
t72killer
titán
válasz Tigerclaw #14 üzenetére
Pontosan. A múltkori NFT-s cikken felbuzdulva elkezdtem utánajárni, hogy ok, hogy lehet ebből egy kis mellékest keresni. Ott hagytam abba az olvasást, hogy kerálj egy ETH-wallet-et, fizess be xy oldalra (nem ám hogy az eladott termékből vesznek le mondjuk 5-10%-ot és az elég a megélhetésükre) és még viríts is egy csoda művészjelentkezést hogy méltóztassanak felvenni.
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #10 üzenetére
Igen épp ettől tartok én is. Feltehetnék pl egy csomó szép fotót, de ha nekem kell perkálni a helyért ilyen vastagon, akkor totál esélytelen. A csókosoknak, akiknek megszervezik, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt kipengessen a sz.rjáért többtíz-százezer $-t, jól megy. De amíg nincs az alkotóknak legalább kezdésképp egy ingyen belépő, addig ez igencsak birkanyírásnak tűnik nekem.
-
t72killer
titán
Felőlem kimaradhat, én meg szeretnék paint-es firkákat darabonként 4-500$-ért eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...