Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
Köszi
Ez egy elég bonyolultnak tűnő megoldás egy viszonylag egyszerű problémára. Mondjuk ha digitális dolgok millióit kellene villámgyorsan eladni, akkor jó megoldás lenne, de így, hogy havonta egy dolgot adnak el, így értelmetlennek tűnik a dolog.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #10 üzenetére
Igen épp ettől tartok én is. Feltehetnék pl egy csomó szép fotót, de ha nekem kell perkálni a helyért ilyen vastagon, akkor totál esélytelen. A csókosoknak, akiknek megszervezik, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt kipengessen a sz.rjáért többtíz-százezer $-t, jól megy. De amíg nincs az alkotóknak legalább kezdésképp egy ingyen belépő, addig ez igencsak birkanyírásnak tűnik nekem.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #16 üzenetére
Jó, de mennyi? darabonként 80EUR rémesen sok, ha mezei fogyasztó a megcélzott közönség.
-
t72killer
titán
válasz Stauffenberg #18 üzenetére
Mezei az, amiből van Mo.-gon mondjuk tízezernyi, globálisan többmillió. Ami mondjuk számok alapján esélyt ad a Kovács Jakab Kiskunhátsóborzasztói rajzolónak, hogy havi 1+ adásvételi tranzakción és 50+EUR valós bevételen legyen túl. Abból, hogy globálisan 40-50'000 gazdag mire haknizik, max azoknak lesz konkrét bevétele, akiknek valahonnan neve is van.
Ahogy írod, igen, a hagyományos út még drágább, de ez se tűnik nekem "ugorjunkbele home office mellett és csináljunk havi +500EUR-t" ügyletnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Politika
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...