Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ennek azért több értelme van, mint a winbűneipontcom-nak...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
MODERÁTOR
Még egy élő közvetítés? Tök jó, igazi szokássá válik már lassan.
Na meg a játék is jó, szerencsét is próbálok megint majd. -
Vladi
nagyúr
Ó jeh.
Bár én sose nyerek semmit.
il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
Lehetne nyerni mondjuk Windows 7-et...
-
szabage
tag
Most nem tudom, hogy én vagyok e hülye, vagy csak korán van, de már az első kérdésre se látom a jó választ (abba a 4-be).Ilyen lehet?Csak a december 28 miatt.
-
Csakénvagyok
őstag
Honan tudom a helyes válaszokat meg? Vagy hogy hogyan válaszoltam?
-
Lenry
félisten
válasz Csakénvagyok #8 üzenetére
a játék végén fogod megtudni, hogy jók-e a válaszaid
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
MODERÁTOR
válasz Csakénvagyok #10 üzenetére
Nem csak azért, hanem azért is, mert így még az utolsó pillanatokig változtathatsz a döntéseden. Vagyis visszamehetsz és a játék letelte előtt a kérdésekre adott válaszodat megváltoztathatod. Ez így igen fair játék szerintem.
-
MODERÁTOR
válasz Csakénvagyok #12 üzenetére
Időkorlát így is van, de azért az gáz lenne, ha mondjuk megnyitom a kérdést, és 1 percen belül válaszolnom kell vagy érvénytelen. Ez már bőven adna csalásra okot egy új reggel, hisz megnézném ott, aztán kieszelem a helyes válaszokat, azt válaszolok a régi reggel. Szóval értelmetlen lenne így reggel, habár már nincsen reggel, mert délután van.
Különben is, a kérdések egy részére már egyből nyomom fejből a választ, nem mindegyik olyan nehéz. Bár várom már a beugratósat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Azért a 11-es kérdésre adható válaszok elég gyerekesre sikerültek, emiatt maximum egy gyerek nem találja ki a helyes választ. De szakmabelinek biztosan nem kell lenni hozzá.
-
MODERÁTOR
Hát, én ki is végeztem a kérdéseket, annyira nem voltak nehezek. Sőt, hiányoltam a buktató kérdést belőlük, mindegyik olyan egyszerűnek tűnt. Néha már-már túlontúl egyszerűnek is. Na mindegy, most már csak várni kell. Sok szerencsét mindenkinek, habár nem látom a hatalmas tumultust.
-
bambano
titán
Meg leszek lepve, ha lesz hibátlan eredmény...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Sweet Lou 6
addikt
A jó válaszokat és az eredményt, mikor tudhatjuk meg? (Főleg a válaszok érdekelnek)
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Fujifilm X
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest