Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz kpbendeguz #14 üzenetére

  Ezeket a kategóriákat csak te találtad ki, nem? Jogilag van ennek bármi alapja?

  Ha a közvetítő felelős a tartalomért, akkor ahhoz előzetes moderáció szükséges. Ezt pedig csak a legnagyobbak engedhetik meg magukat. Mert a kicsiknek nincs kapaitásuk mindent átnézni, nincsen fedezetük a büntetések kifizetésére.

  Az alkalmazottaik által közzétett anyagokért felelhetnek, de ha bárki hozzászólhat, ott mindig kell valami kompromisszumos megoldás. Csak az előzetes moderációval lehet nyakukba varrni a felelősséget, de az nem igazán kivitelezhetől.

  Nem gondoltáll bele, hogy amit szeretnél, az mit jelent, nem lehet csak a neked szimpatikus oldalát követelni, hanem van ennek másik odala is:
  - csak államilag azonosított felhasználóként lehetne jelen lenni az interneten, hogy biztosan beazonosítható legyen mindenki, ha felelősségre kell vonni. (kínában a gamerek pl igazolvánnyal, mint a bankszámlanyitás)
  - az összes mindenféle online megnyilvánulásod pontosan lekövethető legyen

  zolikaDB
  érted, hogy nem született ítélet? Ez az ő követelése. Hazudik.
  „a Szegedi Törvényszék Sajtóirodája megkeresésére tájékoztatja, hogy a Toroczkai László felperes – Facebook Ireland Limited alperes ellen személyiségvédelmi igény érvényesítése iránt indított polgári peres eljárásban ítélet nem született, az elsőfokú bíróság által kibocsátott bírósági meghagyással szemben az alperes ellentmondással élt, amelynek elbírálása folyamatban van.”

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák