Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
A térképfrissítést igen régóta vártam.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
localhost
Közösségépítő
Nah szóval ez volt a nagy titok, amit pedzegettek Jó ez!
Mi a történet vége a streetview-val? VÉGLEG leállt vagy csak szünetek? Kinek van frissebb infója a magyar helyzetről?
(addig is streetview helyett megteszi)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Kereszthivatkozás:
http://webisztan.blog.hu/ itt ezen címszó alatt [link] ezt lehet olvasni:
Információim szerint hamarosan elindul a korábban adatvédelmi aggályok miatt egyszer már leállított Street View projekt is Budapestre. Vagyis a Google a kezdeti nehézségek ellenére sem tett le arról, hogy körbefotózza a fővárost. Erről később majd részletesebben is írunk.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
WonderCSabo
félisten
Végre. Ha a magyar határokon kívüli településeket is kiírná magyar névvel, az ésszerűség határain belül, maga lenne a tökély. Tudom, sokat akarok.
-
daninet
veterán
a 10 éves magyarország térképben is jó néven szerepel az utcánk, nav n go is ki tudta javítani, a magyar google valahogy inkább a szolgáltatások felé megy mintsem a pontos térkép felé...persze örvendetes hogy legalább fejlődik...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
balazsrev
csendes tag
Egy dolog amire sose tudtam rájönni: hogyan lehet eltűntetni a keresési eredményeket (a betűs buborékokat) a térképről, ha már nem kellennek? Ha valaki tudja a választ kérem ne tartsa magában, megköszönném.
-
veterán
Ennek örülök.Meglátjuk mennyire pontos.Szerintem jó munkát végeztek a fiúk
duree54
-
Winner_hun
titán
Ez csak nekem jelent meg most még egyszer az RSS olvasómban?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Joe.36
addikt
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Nekem nagyon bejön
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
atuci
őstag
A mobiltelefonos verzió milyen hardvert/szoftvert kíván?
samsung d780-on használható lenne?
[ Szerkesztve ]
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
szasza_1
senior tag
Már nekem is hiányzott az új térkép. Ezen az újon szerintem szebbek színek is...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest