Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • catlaca

  aktív tag

  Valójában egy masszív demagóg brexit kampánnyal sikerült egy népszavazáson épphogy keresztül tolniuk az ügyet. Azután amikor a lakosság ráébredt mekkora marhaságra bólintottak rá, már késő volt. Van egy szűk érdekcsoport, akiknek ez jó lesz és azok minden elképzelhető mocskos eszközt megragadtak, nehogy új népszavazást írjanak ki. A többit láttuk, nekik is lett egy debil szociopata elnökük. Egészségükre! A mai napig röhögnek, amikor látják az elveszett náci aranyvonatos műsorokat. Ott a cucc a britt meg az amcsi nemzeti bank alagsorában.
  Amik egyébként csak a nevükben nemzetiek.

  [ Szerkesztve ]

  “Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

 • catlaca

  aktív tag

  Ezt a felelős gondolkodós izét vállalati szinten ugye csak viccnek szántad. A negyedéves mérleg és az osztalék, az érdekli a részvényeseket. Az nvidia vezetés szeme előtt meg a kurva nagy nv logós szerver farmok lebegnek, ahogy termelik a pénzt, abból lesz az “évvégi bónusz” nevű varázslat, amiből jachtot vesz a menedzser. Melegszik a klíma? Jobb és hatékonyabb klímát a villákba. Retkes a levegő? Pollenszűrös szellőztető rendszert a villába, palackozott svájci hegyilevegő adagolóval.
  Na kb annyira tekintenek előre, hogy alakulnak a részvényárfolyamok jövőre, osztott képernyőn a jövő évi bugatti katalógussal. ;]

  “Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

Hozzászólok Aktív témák