Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zseko

  veterán

  Ismerősöm nem is tudja mi ez, de kártyacserekor most ő is MasterCard Mobil PayPass kártyát kapott. Én viszont visszaadtam az új, kiküldött Maestro kártyámat, minek olyan amivel nem lehet neten keresztül vásárolni... :(((

  Ujjlenyomatos rendszerhez meg, ha jól tudom törvényileg szabályozva van hogy ki azonosíthat így, és nem emlékszem hogy ebbe a körbe egy szimpla iskola beleférne... Nálunk HandKey rendszert vezettek be beléptetésre és azonosításra, ez nem ujjlenyomatos ezért így engedélyezett. (Próbáltak volna meg ujjlenyomatosat feltenni, első nap feljelentés lett volna nagy valószínűséggel)

  [ Szerkesztve ]

 • zseko

  veterán

  válasz vtechun #31 üzenetére

  Próbáld meg a guglinál ;)

  Egyébként ami még eszembe jutott, hogy ennek a működéséhez - lévén még külön app is kell hozzá - kell-e net. Mert ha igen, és feltételezem hogy igen mert biztos csinál valami ellenőrzést, akkor tekintve hogy az emberek elég nagy százaléka nem használ mobilnetet, kissé körülményes lesz fizetni :)

  Egyébként van paypal és oda be lehet regisztrálni, ellenben androidra hogy vásárolhassak a play-ből oda nem. Ja és a mobilos steam-re sem lehet beregelni (azóta már van ott is paypal). Azt hiszem utánna még két oldalba belefutottam ahol nem tudtam vele vásárolni és paypal sem volt, így közöltem a bankkal hogy köszönöm szépen de ez így számomra felejtős, adjanak normális kártyát.

Hozzászólok Aktív témák