Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ptarkany

  csendes tag

  Az azért furcsállom, hogy itt csak a Telenorosok szívnak. Vajon mi lehet az oka, nem olvastam végig az össze hsz-t de Telekomos, vagy Vodás szivatással nem emlékszem, hogy találkoztam volna.
  Szerintem tesztelő is hasonló arányban van, mint ahogy a mobilszolgáltatók is vannak az országunkban.
  Telekomosként azt sem értem, hogy működhet a Telenorosoknál saját készülékkel, meg mi az hogy 2 éves hűséget köttetnek? Nálam csak az volt a gixer, hogy domino-s előfizetéssel is lehetett jelentkezni, de ahhoz készüléket meg nem adtak, csak SIM-et, azzal meg nehéz önmagában tesztelni. A leírásban meg azt írták, hogy csak az általuk előkészített és kiadott telefonon működik. Ennek az ellenkezőjéről sajnos nem tudok meggyőződni, mert nincs másik NFC képes telefon a közelembe. Így a dominót átváltottam előfizetésesre, igaz 1 év hűség elvileg van rajta, de gondolom azért, hogy ne lépjek le az általuk adott telefonnal. A mobilnetet azóta lemondtam, mert valami sok oldalas ÁSZF-ben volt benne, hogy vagy mobilenet, vagy wifi kapcsolat. Wifi van, a mobilnet, meg nem működik normálisan a készülékkel, ennek a megoldásán azért nem törtem magam, mert a napi életben, a fizetésekhez semmi szükség rá. Ettől eltekintve a Samsunggal Galaxy Mini2-vel maximálisan elégedett vagyok, teszi a dolgát.
  Nálam SIM kártya volt legelőbb, ott leadtam az OTP általam aláírt szerződését, néhány nap múlva letölthetővé vált a kártya, és ezzel használhatóvá. Csak ezek után volt szabad igényelni/letölteni a SuperShop kártyát, mert én elkövettem azt a hibát, hogy mikor már a kezembe került a telefon, OTP még sehol már mentem is SSh kártyát igényelni, csak éppen az OTP miatt nem volt még aktív a mobiltárcám, de közben le tudtam tölteni, de azonnal le is tiltották a SSh kártyát, pár nap múlva már 3 kártya volt a telefonomba, de egyik sem volt sem használható, sem törölhető. Mikor OTP megjött, akkor kértem az admint, a hozzámtartozó adatbázis rendbetételére és 1-2 napon belül helyreállt a rend, ami mai napig tökéletesen működik.
  Hajrá nektek. Én bízok benne, hogy a dec 31-et meghosszabbítják, mert Ti akik még tesztelni sem tudtok, marad 1 hónapotok?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés