- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mobilinternet
- Windows 11
- Sweet.tv - Internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Új vezetőt kap Jeff Bezos űrcége, hogy megszorongassa a SpaceX-et
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
meglévő 19es rendszert OTA, hogyan tudom frissíteni?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
-
pomorski
őstag
Ki is próbálom majd virtuális gépen.
-
hunluki
senior tag
Remek, bár én kivárós típus vagyok, szerintem a meglévő mintes gépeket 2022-ig nem csesztetem, még akkor is lesz egy év supportom hogy nekiugorjak
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pár napja raktam fel egy Athlon 2 procis régi gépre a Cinnamon kiadást, igaz ssd-ről ment, de meglepően gyorsan bootol és működik.
hunluki: friss kernel, friss mesa, megéri a csere.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Pop!_OS fasza, minden rajta van alapból, kb. csak be kell jelentkezni Steamre. Viszont Gnome-ot használ én meg KDE buzi vagyok, szóval azt csak kipróbálásra raktam fel. Viszont épp most jött ki az új LTT videó a témában, Pop!-ot használnak benne: Linux gaming is BETTER than windows?
Manjaro-n kicsit több dolgot kellett kézzel felrakni, de ugyanott vagyok. Most utoljára World War Z, GTA VI és Control játékokat tudtam nyomni, ezeket Lutris és Epic store-on keresztül.
A vicc meg az, hogy a Linuxos Shadow of Tomb Raider több FPS-t hoz, mint a Windowsos verziója a legfrissebb AMD driverrel. És legalább 10%+ van a Linux javára, ami nem kevés egy eleve alacsony FPS-el működő játéknál.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
hunluki
senior tag
Jól hangzik, nekem is már a tököm kivan a W10 szarakodással. Lassan eljutok oda hogy poénból előkaparok egy linux only SSD-t és megpróbálom ott hogy hogyan futnak a játékok.
Esetleg ha véletlenül megvan Jedi Fallen ordert tudsz tesztelni?Mondjuk párom jövő héten megy nyaralni anyujával, lehet rászánom az időmet egy kis gépészkedésre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem nincs, de gold minősítése van a protondb-n szóval valszeg menni fog Steamplay-el.
https://www.protondb.com/app/1172380Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
it A hamarosan megjelenő végleges verzió 2025-ig kap majd támogatást.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 25 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN!
- Eredeti Windows 11 Pro kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest