Hozzászólok Aktív témák
-
Milyen király volna, ha mindenki Teslával járna
Szívesen dolgoznék az SAP-nél 2020-tól
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
sztanozs
addikt
"Az e-autók terjedése egyik legnagyobb akadályának a korlátozott hatótávot tekintették, ám a cég munkatársai között végzett felmérés megmutatta, hogy a dolgozók 90%-a egy napon belül kevesebb, mint 100 km-t közlekedik, melyet a mostani technológiával ellátott e-autók is képesek megjárni újratöltés nélkül."
És így a céges autókat nem is tudják majd jellemzően magáncélra igénybe venni.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
jFox
őstag
"Az e-autók terjedése egyik legnagyobb akadályának a korlátozott hatótávot tekintették"
Akkor véletlenül sem az olajlobbi?
Ez egyébbként, környezetvédelmi szempontból, egy jó kezdeményezés, hogy támogatja a kormányzat az e-autók terjedését. Le a kalappal a németek előtt.
Mikor lesz nálunk ilyen?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
sztanozs
addikt
Majd ha lesz hol "megtankolni" a kocsikat (Budapesten kívül is). Persze ki tudja, jövedéki adó köteles lesz-e az áram...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
jFox
őstag
Itt Miskolcon is lehet az ÉMÁSZ székháznál. Szoktam is látni néha "tankolni" azt a két autót ami van a városban.
"jövedéki adó köteles lesz-e az áram..." ja, a magyar kormány így támogatná az e-autók "terjedését".
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
devast
addikt
De komolyan, nehogy azt hidd, hogy ez alól valahogy ki lehet majd bújni. Itthon kb lesz*rják a környezetszennyezést, azt nem tudják még, hogy fognak egy raklap pénzt beszedni. Mondok pár fantasztikus új ötletet, amiért még messzire se kell menni: Minden kocsiban lesz sim, hálózatra kapcsolódik központi szerverhez, és tölti fel a kilómétereket amit neked szépen kilóméteradóba kiszámláznak. Áramot meg veszel ahonnan tudsz, konnektorból, szélkerékről, napkollektorból.... Abszurdnak tűnik, de egy ilyen hálózat már most működik, csak éppen pénztárgépekkel. Azt meg sem említem, hogy egy ilyen rendszer fejlesztésével/gyártásával/karbantartásával mennyi haver céget tudnának kitömni...
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
addikt
Azt nem tudom felfogni, hogy 2014-ben még mindig olyan fos akkumulátorok vannak, mint 15- 20 éve, ez az olajlobbi része vagy nem tudom, de rettentő gáz. 120-150km, az is spórolósan meg minden, 5-7 év alatt tönkre is megy az akksi... Én támogatom az elektromos autókat, de az, hogy már most is próbálják népszerűsíteni csak önszo*atás...
Több mindent, kevesebb semmit!
-
-
Syrano
tag
Ha ehhez hozzávesszük, hogy errefelé szinte az összes irodaház teteje másból se áll csak napelemből... a többit ki lehet találni
-
Kopi31415
félisten
Szerintem a Tesla inkább elnagyolt, igénytelen módon kivitelezett valami. Nem, láttam közelről, tapogattam, úgy ítélem meg. Az ergonómiával is vannak gondjai.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Minden ötödik cégautóra jogosult elektromos autót fog vezetni az SAP szoftvergyártónál. A vállalati flotta átállását 2020-ra tervezi a cég, mely 5000 e-autó beszerzését jelenti addigra világszerte. Jelenleg 170 ilyen járművet hajtanak a szoftvercég dolgozói.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Microsoft Outlook topic
- [Re:] Gigabyte GeForce RTX™ 3060 Ti EAGLE OC 8G Legolcsóbb nem kínai 3060Ti
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik okostelefont vegyem?
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga C940-14IIL fémvázas ultrabook, üzletből, Lenovo garancia i7-1035G4/16RAM/1TBSSD/4K Touch
- Lenovo Yoga S940-14IIL fémvázas ultrabook i5-1035G4/8RAM/512SSD/FULLHDIPS Touch üzletből, Lenovo gar
- HP DESKTOP (775,478)
- HP EliteBook 840 G2 „Golyóálló” Prémium Üzleti Laptop 14” -75% i5-5300U 8GB 120GB SSD FHD IPS !
- Verhetetlen áron HP ProBook, jó akku, szép állapot 15,6" i5/8GBRAM/256GBSSD/HD LED kijelző/DVDRW
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Debrecen