Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  aktív tag

  Nem gondoltam volna hogy valaha visszatérek konzolra de... de.

  Van erős "gamer" PC is, igaz egy mai friss játékot már csak medium szinten visz el (mondjuk azokat kényelmes 60 FPS-el), de ez a generáció rávett arra hogy bizony következő egy PS5 lesz és leállok a PC vonalról.

  Anno unokabratyómnak volt PS1-e, azon toltuk nyarakon át a tony hawk-ot, crasht, PS2 ismerősömnek volt, emlékszem az államat kerestem amikor kijött a gta 3 :) Később én is beszereztem egyet de PC miatt elég hamar öröklődött rokonságba. PS3 generáció kimaradt, viszont a 4 játékai miatt gondoltam hogy rámegyek egyre, maximum eladom miután kivittem az exklu címeket.

  Most nagyon várós a következő generáció, PC még jó darabig elég lesz stratégiázni (egér/bill sajnos ebben a műfajban musthave), FPS-t nem nagyon játszok, minden másra ott a konzol. Na meg persze ott van még a nyugdíjig elég steam könyvtár is :))

  Mondjuk azért hozzátesz az MS féle W10 szerencsétlenkedés is, a random updatek okozta FPS zuhanás, a játék közbeni újraindulás, illetve amikor meló után van 2 órám játszani és a gépem bootloop-al fogad mert a ficsúr update nem úgy sikerült ahogy kéne neki.

 • hunluki

  aktív tag

  Nálam szerintem az is közrejátszik hogy régen iszonyat nagy kocka voltam és lehet hogy anyáztam erősen de ugyanakkor szerettem otthoni gépen problémát megoldani és mókolni, ma meg már csak le akarok dögleni és játszani ha van rá egy kevés idő. MS koma pedig nem könnyíti meg az életemet ezügyben, lásd előző komment offos vége :)

 • hunluki

  aktív tag

  Nálam indokolatlanul nagy babzsák de a lényegen nem változtat :)

 • hunluki

  aktív tag

  +1, én is így látom.

  Persze, anno én is reménykedtem hogy ready player one kategóriás lesz a géming "ha nagy leszek", gyakorlatilag látjuk hol tartunk.

  Sokszor én is ki tudok ábrándulni a játékokból de inkább a rókabőr effektus miatt, viszont ez orvosolható azzal hogy nem folyamatosan veszem őket hanem x részenként belenézek akkor viszont ledöbbenek hogy mennyi változás van és vigyorogva feszülök a TV előtt.

  Kiégés ellen javasolt egy kis pihi, másik hobbi keresése vagy egy kicsit lejjebb adott igények. Ezek szórakozásra vannak kitalálva, ha ez nincs meg akkor ablakon kidobott idő.

  Ha hiperrealisztikus élményt akarok akkor kimegyek a szabadba és csodálom a grafikát, ha rendes fizikát akkor meg sportolok kicsit.

  Persze ettől függetlenül én se sírnék ha teljesülne minden álmom de a géming nem erről szól és nem is biztos hogy jó irány lenne a hiperrealizmus. Ennek pont arról kell szólnia hogy elszakadsz a valóságtól és jól érzed magad, ha ez meg nincs meg akkor franc megette az egészet.

 • hunluki

  aktív tag

  X, a lényeg hogy ha nem élvezed akkor hagyd a fenébe, csak azért pénzt kiadni vasra meg szoftverre hogy felb.szd magad rajta szvsz hülyeség :D

  Én is néha morgok a bugoktól vagy valami nem tetszik, de akkor is ez csak játék. Fun? Igen. Akkor király. Fun? Nem. Akkor időpocsékolás.

  Nyilván mi is felnőttünk, meg amúgy is régenmindenjobbvolt® de a lényegen nem változtat. Haverommal elég sokat toljuk a 7 days to die nevezetű early access játékot és szakadunk a röhögéstől néha a hülyeségeitől de pont ettől vicces. Ahhoz hogy tudj kávét/teát/sört főzni ahhoz kell üvegedény, ami nyilván üvegből van, viszont üveget macerás szerezni (mászkálni kéne és ablakot betörni). DE. Ha csinálsz ablakot amihez csak fa kell és széttöröd akkor mi lesz belőle? ÜVEG!!! Szóval ha fogyóban volt az itóka akkor mentünk fát ütetni és vágni hogy teát főzhessünk. Tegnap szúrtuk ki hogy ha a nálad lévő homokot ha elscrappeled akkor üveg lesz belőle (ami valahol logikus...abb? Új patch eredménye amúgy), homokot viszont kőből lehet csinálni betonkeverővel, szóval manapság ha tea kell akkor nem fát ültetni megyünk hanem bányászni. Hülyeség? Naná! Szórakoztató? Tegnap könnyeztünk a röhögéstől miután faarccal végigmentünk ezen a logikus következtetésen.

  Generals amúgy nagy móka, azóta se találtam olyan jó stratégiát ami a klasszik resource gyűjtögetés bázisépítős vonalat vinné előre. Sajna nincs rá igény, manapság dúl a butulrolyál, olyat meg nem fognak fejleszteni ami nem térül meg.

 • hunluki

  aktív tag

  Ettől függetlenül nem mond hülyeséget, egyéni igényekről van szó, a flash storage pedig még mindig drága játék ilyen mértékben.

  Én 2-3 játékkal játszom párhuzamosan maximum, kényelmesen több mint elég az 500 giga hely.

  Különböző emberek vagyunk különböző igényekkel, én nem szívesen fizetnék súlyos felárat tök feleslegesen. Legyen opcionális, akkor én is örülök hogy olcsón megúszom és te is mert megvan a lehetőséged hogy sokat tárolhass.

Hozzászólok Aktív témák