Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  aktív tag

  Nem gondoltam volna hogy valaha visszatérek konzolra de... de.

  Van erős "gamer" PC is, igaz egy mai friss játékot már csak medium szinten visz el (mondjuk azokat kényelmes 60 FPS-el), de ez a generáció rávett arra hogy bizony következő egy PS5 lesz és leállok a PC vonalról.

  Anno unokabratyómnak volt PS1-e, azon toltuk nyarakon át a tony hawk-ot, crasht, PS2 ismerősömnek volt, emlékszem az államat kerestem amikor kijött a gta 3 :) Később én is beszereztem egyet de PC miatt elég hamar öröklődött rokonságba. PS3 generáció kimaradt, viszont a 4 játékai miatt gondoltam hogy rámegyek egyre, maximum eladom miután kivittem az exklu címeket.

  Most nagyon várós a következő generáció, PC még jó darabig elég lesz stratégiázni (egér/bill sajnos ebben a műfajban musthave), FPS-t nem nagyon játszok, minden másra ott a konzol. Na meg persze ott van még a nyugdíjig elég steam könyvtár is :))

  Mondjuk azért hozzátesz az MS féle W10 szerencsétlenkedés is, a random updatek okozta FPS zuhanás, a játék közbeni újraindulás, illetve amikor meló után van 2 órám játszani és a gépem bootloop-al fogad mert a ficsúr update nem úgy sikerült ahogy kéne neki.

Hozzászólok Aktív témák