Hozzászólok Aktív témák

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  Á, helyet mindig találni. Ha minden kötél szakad, akkor a sarokban stócolom. ;]

  "Nagyon kevés az a játék, amit ha egyszer végigvittem, akkor újra elővenném/elővettem...azok meg inkább digitálisan vannak még, úgy helyet se foglalnak, max a vinyón"

  Dettó, de... még ezeknek sem jár a physical copy? Blaszfémia. :D

  "Anno én is fallout 1-el kezdtem, de a 3tól leesett az állam..3d környezetben falloutozni? Mi menő volt már..."

  Tény, hogy a Bethesda meghaladta a (joggal) nem túl optimista várakozásokat, de szerintem a Fallout 3 igazi megdicsőülése a fulligényes felmodozás után esedékes csak. Viszont azt változatlanul tartom, hogy a Fallout 1 és 2 (a Baldur's Gate 1-2, illetve talán még a Star Wars: KotOR mellett) a valaha készített legszínvonalasabb elektronikus RPG. Az izometrikus (tudom, hogy ez technikailag nem helyes kifejezés), 500 %-os egyéniséggel felruházott grafika és a hanghatások/zenék kombinációja maximálisan hozza a poszt-apokaliptikus, disztópikus, feldúsított Mad Max-stíl világ zöngéjét; azon emberek közé tartoztam, akik anno egyáltalán nem bánták volna, ha a Fallout 3 ugyanazzal az engine-nel érkezik, mint az első és második rész, sőt! - csak a gameplay legyen Black Isle/Interplay magasságokban.

  "a 4 nem jött be, hiányzott az rpg része..."

  Azért 223 órát beleraktam (még folytatom majd egyszer, mert nem volt meg a történet), de maximálisan egyetértek. Inkább némi RPG elemekkel fűszerezett open world FPS - szanaszét vizezett karakteralkotással és fejlődési rendszerrel -, mintsem (igazi) RPG. Ami amúgy veryszomorú. Viszont ha nem RPG-ként tekintesz rá (sic...), igen kellemes időtöltés. Modolva méginkább.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák