Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Viszontlátásra!
Mindig akartam BB-t, de végül soha nem lett...
Kár értük is, jó színfolt volt.Pixel 9 Wintergreen 256
-
fatpingvin
addikt
engem kifejezetten érdekelne hogy a QNX-szel mi lesz. jó lenne ha valami tényleg normális open licensszel visszakerülne publikra.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Acélfarkas
senior tag
Rivális oldalakon már írták, hogy a vevő eléggé frissen létrehozott szabadalmi troll cég, ami még csak nem is saját pénzből és nem is egyben fizeti ki a vételárat. Idézet:
"A Catapult IP Innovations csak 450 millió dollárt fizet ki azonnal, ám ezt is kölcsönből finanszírozza, a fennmaradó 150 millió dollárt pedig a későbbi bevételekből szeretné törleszteni." Szomorú vég ez."Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Czeky
Arcképgyáros
Emlékszem mikor a boltokban ki voltak rakva a telefonjaik, napokig bámultam a klaviatúráját, de a végére sajnos nem lett sose, jött az Android és azóta vissza se néztem. RIP.
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest