Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Na ez hogy halad? Várom a jelentést.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
daninet
veterán
az annyira erzekeny adatokat barmilyen titkosito program letitkositja, a Dear All, korlevelek illetve jelentektelen fajlok gyujtemenye pedig senkit nem erdekel.
Ha annyira fontos akkor mar lehet a meghajtora eleve titkositva menteni mindent, azt pedig szinkronizalni a felhobe.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabor7th
addikt
Vállalati fontos adatokat felhőben tárolni nagyon rossz ötlet.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
v1rus
tag
Köszi az infót Ugyan már jó ideje Linux Mint-ezek Cinnamon DE-vel Ubuntu helyett, de anno próbáltam Ubi-n én is ezt a GVFS módszert szerintem, meg a WebDAV-ot is, és volt valami probléma, ami miatt végül azt vontam le következtetésképp, hogy egyik sem olyan jó, mint az offline is tárolt és módosítás esetén azonnal szinkronizált megoldás, amit ugye a Drive kliens tud Win alatt. Lehet, hogy ezt mostanra áthidalták, mert már pontosan nem emlékszem mi is volt a konkrét gond vele. Ellenben azt találtam, hogy az "orosz gugli" aka Yandex kínál 2 dolcsiért havonta 100 GB-ot rendes Linuxos klienssel, MS Office Online integrációval. Ki fogom próbálni a Linuxos kliensüket, és ha tetszik amit tapasztalok, akkor nincs kizárva, hogy átköltözök oda, mert semmivel sem találom rosszabbnak a szolgáltatásukat (Yandex Mail-t használok már jó ideje GMail mellett és szeretem).
-
Keem1
veterán
A Gugli nehogy kukázza a Drive-ot, mérföldekkel jobb a Boxnál, teljes Google ökoszisztéma integráció, stb. És még olcsóbb is (100 GB: 1,99 USD vs. 8 EUR)
-
v1rus
tag
Igen ezekkel a hibákkal én is elég sűrűn találkozom Windowson, de van még rosszabb is, Linuxon meg egyáltalán nem tudom használni... És ez szintén egy elég komoly hiányosság szerintem, mert a legutolsó piti felhőtárhelynek is van lassan minden platformra kliense, a nagy Google meg nem képes erre. Néha úgy érzem nem érdemlik meg azt a havi 2,53 dollárt sem a 100GB-ért, de egyelőre nem tudok még jobb alternatívát ennyi pénzből. (Ha esetleg valaki tud, azt örömmel veszem, ha tudtomra adja.)
-
derive
senior tag
válasz -=RelakS=- #2 üzenetére
Hja, valahogy en is ugy erzem, hogy ebbol annyi lesz, hogy a Boxot is kerulni fogjak a nagyvallalatok Nyilvan nem ok nelkul keruli a googlet aki megteheti.
-
-=RelakS=-
veterán
valahogy ilyen érzésem támadt:
Google: Nem kell a Google Drive, helyette a Box-ot használjátok? Ok, akkor a Box-szal kötök szoros megállapodást (troll hard? )
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Romvr
őstag
Én igazából annak örülnék ha a Drive Windows kliensét fejlesztenék legalább olyan szintre mint a Mega-é. Az hogy nem tudom milyen sebességgel, hány százalékát töltöttem fel az adott fájlnak/fájloknak és mennyi ideig fogja még tölteni... nagyon fapadossá teszi.
Ahogy az is hogy a lock-olt fájlokon megakad, illetve a kifagyás/crash vagy a hibernálásból felébredés utáni 5 perc amíg nem tud mit kezdeni magával... volna mit dolgozni rajta.A BOX-ot pedig a mi cégünk is előszeretettel használja a korlátlan tárhely és a csoportok/jogok egyszerű kezelése miatt.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Horgász topik
- Robogó, kismotor
- Suzuki topik
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 1 / 2
- leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...