Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • iMaverick

  addikt

  válasz bambano #1 üzenetére

  Szerintem inkább arról volna itt szó, hogy ha elindítasz egy 2-3 órás programot, akkor addig nyugodtan elmehetsz bevásárolni, haverokkal kajálni, vagy akármi mást csinálni. Aztán ha befejezte a mosást, akkor kapsz egy üzit a telódra, hogy tudd, most már mehetsz haza teregetni.

  Mondjuk a hűtő ajtó nyitogatást én sem értem... Kit érdekel? Akkor már inkább csak szóljon, ha nyitva maradt. (Ezt a komolyabb hűtők heves csipogással amúgy is jelzik.)

  szerk: Leginkább az fogja vissza az intelligens otthon megoldások terjedését az LG szerint, hogy az emberek úgy gondolják, a technológia nem kezelhető elég egyszerűen.

  Ez is nettó baromság! Szerintem sokkal inkább az fogja vissza a technológia terjedését, hogy:
  1, drága
  2, utólag kell beépíteni, ráeszkábálni a falra, ajtóra, ablakra, fűtési rendszerre, stb. = drága (szerelőt, kőművest kell hívni)
  3, túl sok fajta ilyen rendszert, szabványt dolgoztak ki, amik ráadásul nem kompatibilisek egymással

  Szerintem még ez az egyszerű kezelhetőség lenne a legminimálisabb probléma. (Amiket láttam ilyen beállító programokat, eléggé egyszerűnek tűntek. Persze mindent el lehet bonyolítani... :K )

  [ Szerkesztve ]

  Ha a győzelem gátja a gát, akkor fel kell robbantani. (Szaffi, 1985)

 • Kopi31415

  félisten

  válasz bambano #6 üzenetére

  Remélem akkor valaki ki is tereget, ha az erőműnek délelőtt kilenckor lesz jó mosni, mert ha nyolcig nem érek haza, jól berohad a vizes ruha a gépbe. Lehet újra mosni.

  Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés