Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz BiP #14 üzenetére

  Se az Apple, se az MS nem gyartat OEM-ekkel megis piacra tudtak dobni, es piacon tartani technologiai szempontbol flagship hardvereket, mint az iPhone, iPad, a Mac szeria, vagy a Surface. Az Apple raadasul pont most jelentette be, hogy teljesen sajat labra akar allni.

  Szoval az OEM-eknek valo eladas nem az egyetlen ut. Ha azokat az Intel porazon tartja, tessek kikerulni azokat es bergyartokkal gyartatni sajat markat. Kb. a komplett hardvert igy is az AMD tervezi, gyartatja. Pont ugyanabban a cipoben jar mint az Apple.

  A notis cegeknek meg szavuk se lehet ez ellen, mert pont ok azok akiknek budos az AMD, vagy amikor duzzogva berakjak ide-oda, direkt valami szar koritest tesznek melle. Zsarolni se tudnak az AMD-t, mert jelenleg se rendelnek tole.

  Reszben az MS fele Surface Laptop, vagy a Huawei kooperacio mar egy lepes volt a jo iranyba, de ott meg mindig utolerte oket az Intel keze. Ezert kellene teljesen sajat termekvonalat bevezetni onalloan, legalabb a mobil szamitogep szegmensben. Nem kell tobb 2-3 modellnel, de mar egy is beindithatja az uzletet. Lehetne egy 14 inches ultrabook, meg valamilyen semi-gamer konfig. A nagyobb meretu ultrabookok piaca meg elegge ures. Jo arazassal lerabolhatnak.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Krugszvele

  aktív tag

  válasz BiP #14 üzenetére

  pcx.hu Az egyik videóban elejtettek egy olyan megjegyzést, hogy aki most rakat össze gépet velük, több, mint 80%-ban AMD processzorosat vásárol. Pedig ott is százas nagyságrendben mennek a gépek, gondolom máshol is hasonló az arány.
  Intelt már csak a fanatikok vesznek (én)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés