Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Q1).Tessék mondani. ez ugye nem olyan lesz, mint az ECDL, hogy egy valag ember meggazdagodott belőle én meg kitörölhetem vele a s*ggem 1997 óta?
Q2). Tessék mondani. Vajon egységesítésnek lehet e nevezni, ha egy(2/3) cég kiállít egy standardot és a nagy többség meg homlokegyenest más irányba néz? Vajon egységesnek lehet e tekinteni, ha fizetős renszerek szereplői teszik ezt?Csak kérdezek, nem állítok, mielőtt valaki belém veszne!
-
anulu
félisten
A1) nem, ez inkabb MCP jellegu vizsganak tunik. ertsd: itt tudni is kell mielott papirt kapsz rola
A2) velemenyem szerint nem"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
"80 százaléka pedig stabilitása és megbízhatósága miatt alkalmazza a Linuxot adatközpontjában"
...csak halkan kuncogok ezen a kijelentesen...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
1) lattam mar eleg Linux-based servert megborulni
2) ha odafigyelve es nem ganyolva van osszerakva pl egy Win2k3R2 (peldanak okaert), vagy egy Win2k8, akkor az is tud stabil es megbizhato lenni.ha HP-Unixot vagy AS400-at emlitettek volna, akkor azt mondom OK, de Linuxra semmikepp.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
burgatshow
veterán
Minden rendszert szét lehet gányolni kétségkívül.
De egy jól összerakott SLES is van annyira megbízható mint egy Win2k3R2, ráadásul a licence díjakat összehasonlítva azt hiszem egyértelmű a válasz, ha költséghatékonyságot veszem alapul.
Tudom, sajnos benne vagyok, nálunk van SLES nem egy, nem kettő, meg válságra mutogatva költségmegtakarítás.
Ráadásul a desktopokon is tervezgetik a linuxok bevezetését elviekben legalább is.
-
törölt tag
2. Vállalati felhasználás szintjén nincs olyan sok disztró, mert a cégeknek kell külső egy felelős, akit seggbe lehet rúgni. Így szinte csak kettő jön számításba: a SUSE és a RH, a Canonical meg teper az Ubuntuval. Nyilván bármely cég által szervezett okítás a saját termékére koncentrál. Hogy Linux Professional Institute Certification, az meg nyilván igaz, mert jó sok általános Linux tudást is ad, és erre építve a saját programjait is oktatja.
(#5) anulu
csak esetleg suttyomban érkezik súlyos lyukra folt, és nem rakod fel, mert elfelejtettek szólni, hogy kellene.[ Szerkesztve ]
-
válasz burgatshow #6 üzenetére
Oks, és a linux szaki díját beleszámítva, plusz üzemeltetési költségeket hozzáadva kiszámolva 5 évre melyik az olcsóbb?
Mert a licenszen lehet spórolni, de üzemeltetést nézve már más a téma.
És a desktop-os átképzés, meg migráció, tesztelés, kiskutya, driverek, mittomén ingyen van?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
burgatshow
veterán
Linux szaki díja nálunk 0, mert van belsős ember nem is rossz és nem is egy. Én úgy látom, hogy olcsóbb mint egy Win de persze most kezdődik a platform háború.
Desktop fronton tutira olcsóbb. Driver nem kell, elvégre nem játékokat írunk, alkalmazásokat a Java alapú portal alá írni ugyanúgy tudunk, eszköz az szintén garantálva van, szóval nem para.
-
válasz burgatshow #10 üzenetére
Jah, gondolom a belsos emberke egy marek szamocaert dolgozik Jolvan, nem problemazok mert ugyse ertek hozza.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest