Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
noná. adott termék (akár ruha, blu-ray lemez, játék (amiket az utóbbi időben rendeltünk)) legrosszabb esetben is pkval (+vámon áfa (volt rá példa)) legalább a harmadával kerül kevesebbe, de pl BR kiadványok 30-40%-a az itthoni árnak. nincs rajta magyar szinkron. és?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
-
vegyszer
addikt
Én is vagy 2000$-t vertem el 99 ota a neten.
De volt, hogy a MM-ben megnéztem, majd a neten megrendeltem az adott holmit.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
anulu
félisten
emlékeim szerint eddig 4x rendeltünk ruhát (1x GB, 3x US) és mivel volt rendes mérettáblázat az oldalakon, sikerült pontosan jót rendelni. de pl cipőt nem vennénk úgy.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
Ygg
senior tag
Hát nem csoda...
-
Speedricsi
tag
a ruhavásárlás legegyszerűbb és legbiztosabb módja, hogy bemész a butikba, cipőboltba, felpróbálod a terméket, és megrendeled netről.
vagy elég már csak az adott márkának egy termékét (pl póló) felpróbálni, és tudni fogod, hogy milyen kell. legalábbis így szoktam, ha mondjuk használtan veszek eredeti ruhát.
-
Már én is elsőként e-bayen vadászom,ha valamit venni szeretnék és mondjuk komolyabb egy wc-kefénél.
Apám megkért,hogy vegyek neki egy microusb-s szivargyújtós töltőt az új ütésálló samujához és nevetséges,hogy itthon 2k+ egy ilyen olcsó kis szutyok kütyü. Meg is rendendeltem inkább ebayről, kő kemény 400 huf-ért és még a kezembe is adta a postás a csomagot.Ja és akkor a telefonról nem is beszéltem.Egy 5"-os FHD-s 4 maggal,Kínából fele annyi sincs,mint itthon.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Narxis
nagyúr
Mondjuk a drágább műszaki cikkeknél érdemes azt is figyelni, hogy a garancia nálunk is érvényes-e és van e valami hivatalos szerviz féleség.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Centre
aktív tag
Azt akartam is kérdezni, drágább cikkek között nézelődtem és a .de .com. uk -en az árgéphez is de a hardverapróhoz képest meg pláne drágábbn láttam mindent. Én vettem már kínából alkatrészt harmadáréon de az csak kis szutykos 1500 forintocska volt, ennél drágább kategóriákban nem látom az árelőnyt. Mit cisnálok rosszul?
-
total90
veterán
Nálam ez kb. 2 naponta vásárol az internete és elektronikuksan fizet
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Az eu-s ebayen is olcsóbban szoktam megtalálni a termékeket. Az első nagyobb értékű vásárlásom egy mobil lesz majd,ha leváltom a bladet valamikor.(Az eddigi cuccokkal is megspóroltam már ~10k-t magamnak/ősöknek.
Az árgépet inkább hagyjuk!@Narxis:Ez egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Centre
aktív tag
válasz
inferno88 #14 üzenetére
Az EU-s az ebay.de? Néztem én sokfélét de computer partsból a PCland-es kategóriájúak árait is meghaladják, pedig azok megbízhatóak(szerintem)
Az aukcióban kétség kívül látok némi fantáziát, ami most nagyon zavar az az, hogy majdnem mindenütt ezt látom: "Möglicherweise kein Versand nach Ungarn". Nem látok semmilyen kritériumot az ilyenek szűrésére, help
-
vegyszer
addikt
Engem egyszer vezetett meg hazai webshop. Nem szeretném a néven nevezni az exc.hu oldaltmert rerég volt. 2004ben. Ők egy német nyelvű használati útmutatóval küldték a fuji finepix s5000 fényképezőgépemet. A dolog bántott, és utána nem igen szerettem ilyesmit itthon venni. Ha már a magyar garancia így sem úgy sem érvényes rá, akkor minek felárat fizetni azért, hogy ők hozzá be nekem...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
it A legnépszerűbb áruk a telekommunikációs eszközök, és minden második interneten vásárló bankkártyaadatok megadásával fizet.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen TV-t vegyek?
- Jack Hunter: Renault Megane II mélynyomó bekötése
- Filmvilág
- Vicces képek
- DIGI kábel TV
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest