- Jelszókezelők
- DIGI internet
- MinDig TV
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Reklámblokkolók topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- A befektetők nem értenék a szuperintelligenciához vezető döntéseket
- Kiderült, hogy miért tarol megint az Apple és az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
miska72
csendes tag
Ez egy szervezett bünszervezet! Nem kicsit! Nagyon! gazemberek vezetik az országot!
-
azbest
félisten
jellemző... ez van ha a jogok és kötelezettségek terén csak az egyik fél esetén van retorzió/büntetés mulasztás esetén
a másik fél, akinek ugyan vannak kötelezettésgei, de ha semmit sem csinál, akkor sincs semmi hátránya belőle, azt tesz amit akar és még ő van megsértve ha számokérik az ügyeit
-
Kobe
veterán
dilettanizmus, dilettanizmus, és ey egy csipetnyi dilettanizmus. "Digitális analfabetizmus" az, hogy megkérdőjelezzük, minek kell egy tucat server 350 emberre. Mért van az, hogy nálunk mindig annak áll feljebb, akinek elszámolni valója van ? Manapság egy 200 milliós csúsztatást meg lehet úszni úgy, hogy bemondja egy riportba hogy "b*sszátok meg, digitálisan analfabéták vagytok, innentől kezdve nincs miről beszélnem." ?
-
miska72
csendes tag
Ha nem müködik, ha ki vagyok zárva a hozzászólásból akkor minek és kiknek készítették? Anyázásra vannak másik portálok? Csepelen is megszünt a Csepeli MSZP foruma mert nem bírták a kritikát. Tehát ez a portál is csak valaminek a fedezésére jött létre. Ebben az országban egy akkora káosz van, mint ide Lacháza. Itt egy szervezett szervezetlenség van. Vagy hozzá nem értő emberek vannak rossz helyen. Aki a portált készítette az se egy Dr. programozó zseni.
A lényeg ezt a pénzt isEltapsolták.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
rdi
veterán
Nem is tudom. Az első hozzászólásod pontosan beleillik a trollkodás kategóriájába
Persze szerintem is lenyúlták az államot megint, de azért a cikkírónak javasolnám, hogy írjon már meg egy adatbázis-kezelő szoftvert...
Azért annyira nem egyszerű a dolog.
Kár volt agyoncsapni az írást ezzel az utolsó mondattal.Fej! Tor! Potroh!
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
hát persze...
bizonyos szempontból igazad van, de ez a mondat nem erről szólt (talán tényleg nem kéne oda): szándékom szerint arról, hogy "a digitális analfabéták" kábítása a fő csapás, vagyis - ellentétben azzal, hogy a videók kereshetősége tényleg egy komoly technológiai adottság (már ha úgy működik, ahogy mondják...) - pr-dumával próbálják elfedni a pazarlást, s úgy adnak el egy ma már mindennapos lehetőséget, mintha ezért térden állva kellene hálálkodni...
de igazad van, most hogy ezt leírtam, rájöttem, nem kell az a mondat, kiveszem
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
daninet
veterán
Néha komolyan elgondolkodom, hogy a politikusok vannak értünk, vagy mi értük... A baj az, hogy az utóbbi jön csak át...
Ennek az oldalnak szebb napjaiban sem lesz 1500-nál több regisztrált felhasználója féltucat szerverre...
PH! most: "regisztrált tagok: 170835 online tagok: 1937"
Konklúzió: Itt online tagból többvan mint ott regisztráltból lesz...Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
wwenigma
Jómunkásember
Egyre inkább az a véleményem, egy új, erős internetes bázisra volt szükségük... csak épp nem számoltak azzal hogy pár ember beleköt az összegekbe, rosszul tereltek.
De igy legalabb lehet DDOS-olni 1-2 nem tetsző oldalt...
biztos nem betarcsazos vonalon vannak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
miska72
csendes tag
Még az is lehet, hogy az oldalt maguknak csinálták. Mert ha megválogtják ki regisztrálhat ki írhat az oldalra, akkor csak az elit csapat forumozhat. De ez nem diszkrimináció? Ez nem kirekesztés? Csak kérdem.
-
miska72
csendes tag
Miért van az, hogy amit ez a kormány csinál, amihez hozzányúl, az NEM müködik! Kormányzati portál egészségügy tatara tatara tatara.
-
fordfairlane
veterán
A MeH és felépítése pontosan jellemzi azt, hogy a kis és takarékos állam hol található: a nyilatkozatokban, azon kívül sehol. Egyébként ez a regisztráció mihez kell, hogy ennyire keményen szűrik? Vannak olyan közlemények, amiket csak regisztrált felhasználók érnek el? Mert ha a visszajelzés, újságírói kérdésfeltevés van levédve, akkor az érthető.
x gon' give it to ya
-
fordfairlane
veterán
-
finest
őstag
válasz
fordfairlane #17 üzenetére
AZ is lehet, h a kormányzati működést akarják modellezni.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
azbest
félisten
talán úgy pontosabb: úgy tálalják mintha ők írtak volna egy komoly adatbáziskezelő rendszert... közen meg kész rendszereket drága pénzen egymás mellé pakoltak.
(#11) miska72: hát ahogy olvasom, ilyen alapon tényleg csak propaganda oldal... hiszen csak a bológatós újságírókat látják szivesen
[ Szerkesztve ]
-
pink75
aktív tag
ennyi pénzért megtanulok programozni, egy év múlva pedig írok nekik olyan csuda rendszert, hogy ihaj
de még összerakok nekik egy szervert is, ami kiszolgálja ezt a töménytelen embert[ Szerkesztve ]
xxx
-
„A kormány anyázására ott az internet többi része”
Azért ez szép....01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
rdi
veterán
No a PR dumával nekem is tele a t**köm. Az egész kormányzati felépítésben nem található olyan terület, ahol nem lenne elég az ott dolgozók fele. De szervezési ismeretekből tudjuk, hogy minden szervezet önmaga bővítésében érdekelt (működési idejének nagyobb részét ezzel tölti - önmagára fordítja), szerte az egész világon.
Viszont érdekes lenne összegyűjteni az informatikával kapcsolatos, üres kormányzati marketingdumákat!
Például nagyon gyakran beszélnek a majmok az eközigazgatásról, de vajon van -e mögötte tartalom?
Vagy az utóbbi időben a "digitális szakadék" kifejezés is átment a szociológiából a politikai nyálverésbe.
A portállal kapcsolatosan pedig ha lenne rá időd, javasolnék valami összehasonlító elemzést, esetleg más országokban ez hogy van?Fej! Tor! Potroh!
-
Picco
addikt
botrany
It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
doktor úr
tag
Én Kovács Kálmán (gy. k. volt informatikai és hírközlési miniszter) elhíresült animgifes beszólása óta tudom: nincs remény, ha a mostani (értsd: volt, van, lesz, amíg csak a helyét be nem hintjük sóval, atommal, tehát ez pártfüggetlen) apparát a zinternet közelébe férkőzik...
-
Alchemist
addikt
Ezek után már szinte erkölcsi kötelességének érzi az ember, hogy inkább a feketegazdaságot gyarapítsa...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
juliabrilke
addikt
Egy a lényege a nyilatkozatoknak! Miért dumálunk bele olyan dolgokba, amihez nem értük!
Kész vicc.
[ Szerkesztve ]
-
rdi
veterán
Hmmm
Egyrészt nem tudom, hogy jön ide az eü, másrészt nem tudom honnan veszed, hogy az eü-ben amihez hozzányúltak az nem működik, harmadrészt miért nem tudod, hogy at eü kb. 15 éve nem működik sok részében. Csak neked, csak most: ilyen volt tavalyig a nem nyilvános a várakozási lista, melyeken egyes kezelésekre hónapokat kellett várni, Isten sem tudta milyen elvek alapján lehetett hirtelen előreugrani ezeken. Illetve tudta azt mindenki: kellett egy befolyásos ismerős, vagy pénzmagocska a borítékban.Fej! Tor! Potroh!
-
-
Integra
titán
7 ember???????
bazeg, mi az a 200 milkó, lófasz, ezt a 7 lebzselő naplot kifizetni, az mennyibe kerül nekem???????
elképesztő...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kobe
veterán
mért van az, hogy egy 200 milliós erősen sikkasztás gyanús ügylet 2 percig hír a médiában, ellenben más témákon - pl hogy melyik playboy lányt ki kurogatja éppen - fél délutánokat szentelnek ? A tvben 1 alkalommal hallottam a honlapról, azóta semmi, itt emg már vagy az ötödik cikket olvasom. Csak egy hasonlat, magellán adásában volt egy "tudományos" riport az időutazásról, fekete lyukakról, érdekel, hát emgnézem. A 6-8 perces riportban 2 percet szántak a világ legnagyobb részecse gyorsítójának, az intézetnek, s a nem kevés magyar kutatónak a bemutatására, illetve a témára magára, a maradék 5-6 ban meg arról papoltak h michael j fox hogy utazott vissza a deloreannel a filmben.....
-
Ennek egyébként igen egyszerű oka van: Az embereket hülyeségben kell tartani mert a végén nem lehetne őket rabszolgaságban tartani...
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
Alchemist
addikt
- Tudta-e Ön, hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió
forint fizetést kapnak a büdzséből?- Tudta-e Ön, hogy hazánknak évente több mint 10 milliárd forintj
ába kerülnek a politikusok?- Tudta-e Ön, hogy a legjobban kereső mezei képviselők havonta 1,5m
illió forint fizetést kapnak?- Tudta-e Ön, hogy hazánkban mintegy 40 ezer politikus van?
- Tudta-e Ön, hogy 36 kormánytagot tartunk el?
- Tudta-e Ön, hogy a 386 parlamenti képviselő eredetileg a
történelmi Magyarországot képviselte, nem a jelenlegit, amely csup
án harmada a Trianon előttinek?- Tudta-e Ön, hogy közel 34 ezer polgármester, önkormányzati
képviselő,valamint fővárosi és megyei képviselő van, akiket a
közvagyonból tartunk el?- Tudta-e Ön, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek parlamentjének 399
fizetett kisebbségi képviselője van?- Tudta-e Ön, hogy a képviselők jelentős része gyakorlatilag semm
ilyen munkát nem végez, a parlamentben ülő honatyák közül nem egy a
kad, aki évek alatt mindössze egyszer szólt hozzá valamihez?- Tudta-e Ön, hogy Toller Lászlónak (MSZP) eddig 12 millió forint
munkadíjat utaltak ki, miközben kómában fekszik, ergo dolgozni sem
tud?- Tudta-e Ön, hogy Rogán Antal (Fidesz) úgy vett fel rendszeresen
adómentes szállás-költségtérítést Budapesten, hogy volt saját lakása a
fővárosban?- Tudta-e Ön, hogy Szili Katalin (MSZP) úgy kapott útiköltség-t
érítést,hogy az őrezred utaztatja, amúgy is állami pénzen?- Tudta-e Ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedmé
nyességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák?- Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is
ítélik?- Tudta-e Ön, hogy 1988 (az még bőven proletárdiktatúra!) és 20
02 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta?- Tudta-e Ön, hogy miközben a képviselők adózatlanul veszik
fel évek óta a sok száz millióra rúgó költségtérítéseket, Európában
Magyarországon a legmagasabbak a béreket terhelő adók és járul
ékok?- Tudta-e Ön, hogy Lengyelországban 10, Csehországban 18, míg
Szlovákiában 26 százalékkal nagyobb a nettó bér, mint Magyarországon?
Ez a családi kedvezményekkel további 8-10 százalékkal emelkedhet.Franciaországban egy közepes jövedelmű, házas, két gyermeket ne
velő dolgozótól mindössze 7 százalékot von le az állam, míg nálunk akár 40-50 százalékot..Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Alchemist #38 üzenetére
Ez azért ilyen formában erősen demagóg! Az igazságtartalmától függetlenül! És a legkevésbé sem ebbe a topicba való.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
azbest
félisten
-
rdi
veterán
Politikai topik már van a Ph-án. Nem kéne még egy. Főleg nem olyan. ;)
Viszont az ide tartozhat, hogy az edemokrácia fejlesztése mekkora lenyúlásokkal mehet országszerte az önkormányzatoknál...[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
Zofren
aktív tag
most hallottam rádioban hogy nyilvánosságra hozták az adatokat. ennyi ragadt meg bennem: 83 millió ft berendezések és support. 100 millió a tervezés és kivitelezés (?). Ha jól emlékszem.
szerk: ha mégsem igaz, akkor elnézést kérek.
[ Szerkesztve ]
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
Zofren
aktív tag
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
Sanyix
őstag
válasz
dajkopali #43 üzenetére
tudom, mert diktatúrában élünk, és a karhatalom ferike parancsára "fellép" az ellen akinek nem tetszik a rendszer, vagy mást gondol mint amit a ferikiéék és követőik mondanak.
De a véleményem marad, mert máshogy nem megy.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az indoklások fennhéjázó logikája nem változott, tényeket pedig még mindig nem ismerünk.
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs