Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • -Fireblade-

  csendes tag

  Attol, hogy neked/nekunk rosszabbul jott ki, masnak nem kellene feltetlen. Ha mi befogadobb, egyutterzobb, osszetartobb kozosseget epitunk, nem fognak elmenni, es nem ezek a politikusok fognak az orszag elen allni...
  Valami egyensulyt kellene talalni. Egyebkent en is alairtam a szerzodest, es mester utan le is leptem Londonba, es ki is fogom fizetni, nem is kerdes. Es igen, fizetos lehetne az oktatas, csak nem az allami sulik, hanem a maganok (ja hogy olyan szinvolanu es mukodesi elvu egyetem nincs is otthon? Elferne pedig.) A tandij ellen erveloknek egyebkent: az amerikai alomban, es itt Angliaban is kivaltsag egyetemre osztondijjal jarni. Bele is rokkannak a hitelbe a diakok es a csaladok.
  Kicsit a temahoz: ezektol a szazmillio informatikus hianyzik cikkektol mar teljesen kivagyok. A jo szakemberek es a jol fizeto ertelmes munkahelyek, na azok tenyleg hianyoznak. Nem kicsit, nagyon!

 • -Fireblade-

  csendes tag

  Errol nemreg volt egy video az index.hu Youtube csatornajan, hogy egy brit varos lakoi haborognak es brexitelnek, amiert az ott dolgozo kelet-europaiak nem helyben koltik el a megkeresett penzt, hanem hazautaljak/"otthon" koltik el.
  Felreertes ne essek, igy is a nyugati orszagok az abszolut haszonelvezoi az EU-nak, palyazatok ide vagy oda, a szakkepzett munkaero elszivasa rengeteget jelent nekik. Ettol fuggetlenul csak az EU-ban van eselyunk, ahogy a briteknek is, sajnalom, hogy ok ezt nem igy latjak.

 • -Fireblade-

  csendes tag

  Csupan annyit tennek hozza, hogy azaz elgondolas, miszerint nem faj visszafizetni, mert ugyis tellik ra, hibas. Ha valaki megtanulta, mi a dolgok erteke, akkor mindig soknak fogja erezni. En special hiaba keresek most lenyegesen tobbet, nem valtottam at pazarlo/ugy se szamit eletmodra. Azzal ervelni, hogy azert fizessek vissza, mert nekik ugyse gond/nem "faj" nem allja meg a helyet. Egyebkent ha az illeto kesobb hazakoltozik, es hoz nemi szaktudast is, ugy hirtelen felertekelodik itthon, akkor akik itthon maradtak, fizessenek neki ezert pluszpenzt? Ja nem, ezt mar a piac kompenzalja...
  Van itt nehany nehezen feloldhato ellentmondas.

Hozzászólok Aktív témák