Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • -Fireblade-

  csendes tag

  Attol, hogy neked/nekunk rosszabbul jott ki, masnak nem kellene feltetlen. Ha mi befogadobb, egyutterzobb, osszetartobb kozosseget epitunk, nem fognak elmenni, es nem ezek a politikusok fognak az orszag elen allni...
  Valami egyensulyt kellene talalni. Egyebkent en is alairtam a szerzodest, es mester utan le is leptem Londonba, es ki is fogom fizetni, nem is kerdes. Es igen, fizetos lehetne az oktatas, csak nem az allami sulik, hanem a maganok (ja hogy olyan szinvolanu es mukodesi elvu egyetem nincs is otthon? Elferne pedig.) A tandij ellen erveloknek egyebkent: az amerikai alomban, es itt Angliaban is kivaltsag egyetemre osztondijjal jarni. Bele is rokkannak a hitelbe a diakok es a csaladok.
  Kicsit a temahoz: ezektol a szazmillio informatikus hianyzik cikkektol mar teljesen kivagyok. A jo szakemberek es a jol fizeto ertelmes munkahelyek, na azok tenyleg hianyoznak. Nem kicsit, nagyon!

 • mepet

  addikt

  Én fizetek azért szívesen adót, hogy minden magyar honfitársamnak meglegyen a szabadsága, hogy akármikor elléphessen a csába. Diploma előtt, közben, vagy után. Nem fizettetnék velük vissza semmit. Én bedobom a közösbe önzetlenül, becsületesen befizetem az adóm, nem sajnálom a jelen és a jövő hallgatóitól, mert vagy az hazánkat viszik majd előrébb (pl. magasabb GDP-vel, művészetekkel, akármivel) vagy hazánk hírnevét öregbítik majd külföldön. Hogy itt vagy ott, ezt a döntést én nem hozhatom meg helyettük. Ez a véleményem.

Hozzászólok Aktív témák