Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Corleone33

  aktív tag

  csak más országban a befizetett közpénz nagy része nem válik hirtelen nem közpénzzé/tűnik el vmelyik politikus és annak csókosainak feneketlen zsebeiben miközben az emberek csak azt látják hogy semmi se javul hanem csak egyre rosszabb minden.

  ez az ordas nagy probléma minálunk Mo-n, hogy a közösbe tett pénz nagy része nem arra van költve amire azt költeni kéne.

  [ Szerkesztve ]

 • mepet

  addikt

  Nem értek egyet az érveddel továbbra sem, miszerint, így "fair". Nem. Azoknak, akik az orvosi egyetemen tanultak, már a szüleik befizették adóban a tandíjat jóelőre. Nincs nekik az égadta világon semmilyen tartozásuk a magyar néppel szemben. Semennyi.

  Hülyeség, az az elképzelés is, miszerint fizessen csak, aki lelépett, hiszen úgyis marha jól keres. Neki akkor nem számít a fél új autó ára, amit rávernek? Elárulom, ha 100ezret keresel, ha 1milliót, a kerek 3millió Ft adósság az akkor is 3 millió Ft adósság marad.

  Szerintem az államnak nem feladata olyan körülményeket tenni, hogy ne vándoroljanak ki. Pl. az észak-koreai állam ezeket a körülményeket már megteremtette. Ott lelőnek, ha ki akarsz vándorolni. Nem ajánlom ezt az utat!

  Az államnak többek között az a feladata, hogy eleget fizessen az alkalmazottainak.

Hozzászólok Aktív témák