Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • oszi666

  őstag

  Ugye azt a reszet is olvastad a hszeimnek ahol en is leirom, hogy az allam dolga lenne olyan korulmenyeket teremteni, hogy a fiatalok ne vandoroljanak ki? Mert ugy tunik ugy valaszolsz, mintha csak kiragadnal par dolgot abbol amit irtam.
  Mindazonaltal: ha egy kozosseg ad valamit szamodra tenyleg ennyire gaz ha elvarjak hogy adj valamit vissza cserebe? Senki nem beszel orokos adosrabszolgasagrol, vagy eletfogytig tarto roghoz kotesrol, en eddig biztos nem
  De az hogy par evet itthon dolgozz, ez ennyire teljesen elvarhatatlan?Ez egy ennyire brutalis dolog? Vagy az hogyha kimesz kulfoldre, es alomfizetest kapsz akkor 20 ev alatt havi 15000 forintonkent ezt visszatorleszd ez annyira gaz?
  Irorszagban az adozatlan minimalber 1500€. Egy kezdo diplomas mernok keres kb 3500at es ez myilvan no az evek alatt. Tenyleg faj hogy azt a kb 1%ot odaadd, miutan sokmillio ember kozos penzen tanultal, hogy utana elmenj kulfoldre?
  Es nem is a penz a plane, mert altalaban olyan helyekre mennek, akik netto befizetok, es ezert vmennyi az o keresetukbol is visszacsorog ebbe az orszagba is.
  Meg csak hazafinak lokalpatriotanak vagy turulmagyarnak sem kell lenni hozza.

  Ne erts felre, en nem akarom hogy bezarkozzunk. Szerintem a szabad munkaero aramlas az egyik legjobb dolog amit tortent, es mi is ki fogunk menni par evre kulfoldre majd. Azt is belatom, hogy sokezer ember szamara a magyarorszagi letezes nem megoldhato es igen minden joga meg van az embereknek hogy egy jobb elet remenyeben kulfoldre menjenek. De azert csak egy picit a masik oldalt is vizsgald meg.

  [ Szerkesztve ]

  It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Hozzászólok Aktív témák