Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Corleone33

  aktív tag

  én mindig amondó vagyok hogy büntetés helyett inkább tenni kéne az ellen hogy az orvosok külföldre kényszerüljenek az emberi megélhetés érdekében.

  Csúnya dolog kimondanom de a helyzet az hogy a szakma szeretete és egyéb emelkedett gondolat nem fizeti a számlákat és nem tesz ételt az asztalra, az pedig senki se várja hogy az orvosok majd húgyér-szarért örömmel jönnek magyar rendelőkbe dolgozni.

  Ez számomra annyira a múltbéli rendszer maradványának tűnik hogy kb mindenre ez állambácsi válasza, a büntetés, a fenyítés, talán inkább a nemlétező magyar foci végtelen pénzvereme helyett egészségügybe kéne beletenni többpénzt, na m1 is.

  [ Szerkesztve ]

 • oszi666

  őstag

  szerintem ez tipikusan az a kérdés, ahol senkinek sincs teljesen igaza, és nem lehet úgy igazságot tenni, hogy ne érjen valakit hátrány:
  minek maradnék itthon? nem fizetnek meg. Fizessetek többet!
  miért az én adómból tanultál orvosnak? nem látsz el engem, külföldön vagy. Tanulj a saját pénzeden hiánypótló jólfizető szakmát.
  Azt is hozzáteszem, hogy amit pl a szüleink befizettek már adónak abból akár meg is előlegezheti nekem az állam az oktatást.
  Szóval nem egyszerű na :D

  It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Hozzászólok Aktív témák