Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mepet

  addikt

  Köszi, hogy aranyosnak találtad a hsz-em! Talán minden a tárgybeli témához kapcsolódó pontban egyet értek a hsz-edben megfogalmazott véleményeddel, csak azt nem értettem, hogy mi utalt arra, hogy én szelektíven olvastam volna, vagy ki és hol kampányolt a bootcampek ellen.

  Én szinte megbotránykoztatónak tartom, hogy a bootcampeket egyetem helyett reklámozzák. Ettől még nem kampányoluk ellenük. Nyilván sokaknak nagyon jó lehetőség egy bootcamp.

  Egy pár hónapos tanfolyamot összehasonlítani egy egyetemi szakkal... ...ez eddig oké. Hasonlítsuk. Az almát is lehet körtével végülis. De, hogy summázásként kihozzuk az előbbit győztesnek, az szerintem pont olyan ferdítés, mint amit anno a középsulis tanártól hallottam, hogy a technikum az igazi az egyetemekkel szemben.

  [ Szerkesztve ]

 • hunfatal

  félisten

  "A bootcamp nem fog a hulyekbol ertelmes embert, a kodolasra raszarokbol torvaldokat kinevelni. De akinek ez tenyleg tetszik, aki ezt tenyleg elvezettel tudja csinalni , aki tenyleg nem csak a kezdo nettot latja benne abbol igenis valhat olyan programozo sok sok tanulassal es gyakorlassal, aki hasznos lesz. Akkor is ha ennek a tudasnak az alapjait egy bootcampben vette fel..."

  Szerintem akinek ez tényleg tetszik és élvezettel csinálja (és nem csak a pénz motiválja) az megtanulja autodidakta módon, nem kell hozzá 1,5 millió forintos bootcamp.

  Ez a cikk semmi más, csak reklám. Nem informatikus hiány van, csak nem akarnak fizetni, meg 1 emberre akarják 3 ember munkáját rásózni a cégek és az ma bizony nem megy.

  (#27) Silεncε: Szerintem ez nem csak a diákok hibája. Rengeteg felesleges baromságot tanítanak, ráadásul sokszor olyan emberek, akiket diákok közelébe nem szabadna engedni.

  [ Szerkesztve ]

  http://goo.gl/gd6Zi5

 • instantwater

  őstag

  Nem, nem fizettetik ki az otthagyott államilag támogatott szakot.
  Költségtérítésesen meg előre kifizeted, és a te dolgod, hogy otthagyod-e.

  Dell Latitude 7490 | Manjaro Linux

Hozzászólok Aktív témák