Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) Flame_ válasza Kriza (#2) üzenetére


Flame_
(tag)

Akárcsak én :)

A flash oldalak mellőzésével is egyet értek. Nem valami bika gépen netezek általában (1.7 GHz Willamette, fél GB RAM), így kábé szét is lassul tőlük a fenébe. Ahogy szívok azzal is, hogy drága szolgáltatóm napközben erősen esélyes, hogy alacsony pioritással továbbítja egyes videómegosztó portálok (tecső, gúgli videjó) "anyagát", így jó közelítéssel lehetetlen használni őket. Sokszor éjjel is csak a videón rángatott egér segít... :(( Na de ez más téma.

Szintén azonnal zárom a lapot, ha zene szólal meg ( :W ), vagy ha nagy felületen villog-pulzál az oldal, vagy más vizuális terrorizmust vet be. Az Adblock Plus és NoScript lassan másfél éve az első két dolog, amit a FF után felteszek...

"A céltudatos felhasználó lehet minden portálüzemeltető rémálma, ezeket a netezőket ugyanis nagyon nehéz „megfogni” egy-egy érdekesebb trükkel, promócióval vagy egyéb szerkesztői eszköz segítségével."
Hogy sírva ne fakadjak egyesek nyomorúságán... :D Világszerte egyre több netező, egyre bővülő hírdetési piac, stb. Erre most mi "könyörtelenek" vagyunk. Bírnám javasolni a hozzászokást... info or gtfo. Hogy nem folyik a nyálam a "nyerj velünk" sárga alapon pirossal villogó bannerre az lehet sokaknak probléma, de többezerszer annyinak - nekünk, netezőknek - meg éppen ellenkezőleg. Egyrészt úgyse látom, másrészt úgyse ezt keresem. Minek nézném akkor? Hogy még többen éljenek meg munkának csúfolt alibitevékenységekből? Énis mentem már műhelybe segíteni, ha épp nem volt más; nem szégyen az :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.