Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeqe
csendes tag
Igen, valószínűleg akkor még kevesebb cég állt mögötte, és összességében minden bizonnyal kevesebbet is invesztáltak a dologba. De ha elolvasod például a HUP-on megjelent cikket, abból kiderül, hogy maga az IBM már korábban is tett egy 1 milliárd dolláros vállalást a Linux-szal kapcsolatban, konkrétan 2001-ben.
-
xeqe
csendes tag
Mondom, nem most kezdték meg a multik a pénz lapátolását a Linux-ba, ez nagyjából 2000 környékén kezdődött, az évezred eleje óta tolják bele az óriási pénzeket. Ha akkor ezt nem kezdték volna el, akkor nyilván nem jutottunk volna el a jelenlegi elterjedtségéhez. De amúgy félreértesz, nekem ezzel nincs semmi problémám. Ez teljesen normális befektetés a részükről, és különböző utakon a befektetett pénzek nyilván megtérülnek.
-
Dare2Live
félisten
Értem amit írsz, de ez technologiai blabla amiben bár tökéletesen igazad van de láthatóan a cégeket nem érdekli. Innen piac szempontból semmi bátor nincs abban amit írtam.
Tavaly a unix eladások leírni is rossz 35%!!! al zuhantak. Tavalyelött 15%ot és ha jól emlékszem már 2010 is -os volt rendesen. Eltünt a piac fele 3év alatt és a zuhanás pedig még imo nem állt meg és én nem is látok semmit ami megállítaná.
Mire állnak át? Hát elsősorban linuxra az gerjeszti a folyamatot. Innen ld cikket az IBM megpróbál előre menekülni. Mindezt úgy, hogy a linux sehol nincs soksok szempontból az AIX, Z, I...hez képest.
Hát ennyi és a helyzet ráadásul még gerjeszt is magát. pl IBM salesek se fogják innen AIXet tolni, IBM elvonja a forrásokat...
-
Új hozzászólás Aktív témák
it A cég szerverüzletága továbbfejlődése szempontjából kulcsfontosságúnak látja a nyílt forrású platform erősítését.
- PlayStation 5
- GTA V
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest