Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- Belehúz a robottaxizásba a Waymo, és egyre biztonságosabb
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyors chipprogramot akarnak az európai politikusok
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Értem amit írsz, de ez technologiai blabla amiben bár tökéletesen igazad van de láthatóan a cégeket nem érdekli. Innen piac szempontból semmi bátor nincs abban amit írtam.
Tavaly a unix eladások leírni is rossz 35%!!! al zuhantak. Tavalyelött 15%ot és ha jól emlékszem már 2010 is -os volt rendesen. Eltünt a piac fele 3év alatt és a zuhanás pedig még imo nem állt meg és én nem is látok semmit ami megállítaná.
Mire állnak át? Hát elsősorban linuxra az gerjeszti a folyamatot. Innen ld cikket az IBM megpróbál előre menekülni. Mindezt úgy, hogy a linux sehol nincs soksok szempontból az AIX, Z, I...hez képest.
Hát ennyi és a helyzet ráadásul még gerjeszt is magát. pl IBM salesek se fogják innen AIXet tolni, IBM elvonja a forrásokat...
Új hozzászólás Aktív témák
it A cég szerverüzletága továbbfejlődése szempontjából kulcsfontosságúnak látja a nyílt forrású platform erősítését.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest