- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Milyen program, ami...?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
Grat neki. Várjuk vég a véglegeset Linuxon.
-
Bluegene
addikt
válasz Depression #15 üzenetére
igen, a chrome a király!
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Depression
veterán
Nekem mindig furcsának tűnik, amikor nem chrome-ot használok, hogy a többi milyen lassú.
A chrome nálam úgy indul, mintha csak a tálcán lett volna, mígg FF-nél és IE8-nál is várnom kell 2-3 másodpercet. (igen, fent van mind a 3, FF alapértelmezett, IE sulira kell, chrome meg mindennapi böngészésre)
Szóval Happy Birthday Chrome!Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #12 üzenetére
A kettes borzalmas volt, nem is használtam FFet csak 3.0-tól. Ha egész nap böngészek az FF-fel és nem zárom be, napvégére nem ritka, hogy több, mint fél gigát zabál. Na mindegy, nekem az Opera jobban bejött, aki akar az használjon FFet, vagy Chromeot, Safarit, vagy, amit akar.
-
HardSanyeee
őstag
Hát azért nem jön ki hetente új nagyobb verzió Évente 1x vagy 2x szerintem kibírható
Énis arra gondoltam, hogyha tálcán hagyom akkor megy fel 150 Megáig, alapból 80-100.
Hát igen, sok fül nyitásnál néha tényleg belassul, bár ez azért gépfüggő is szerintem. Azért a 2-es verzió mennyivel rosszabban kezelte a tab-okat, na az még tényleg igazi katasztrófa volt
De persze ízlések és pofonok -
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #10 üzenetére
Arra gondolok, hogy mikor kijön egy nagyobb új verzió állandóan szarakodni kell a kiegekkel, mert nem kompatibilisek. Megy az tovább is, ha nem zárod be mivel leakel, olykor 500 megáig is felkúszik, meg tovább. Meg sok fül nyitásánál, ha egymás után nyitom őket (pl. itt a fórumon, ahol volt olvasatlan hsz, vagy másik fórumon nyitok ki sok topicot) akkor van mikor fél percre is megfagy az egész böngi. Operánál nincs ilyen
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #8 üzenetére
Pl. lassú, sok RAMot zabál, minden frissítésnél cseszekedés a kiegekkel, sok idő mire betölt, meguntam ezeket. Opera Out of box tud mindent amire szükségem van, kellően gyors, kényelmes a kezelőfelülete is.
-
fatal`
titán
válasz HardSanyeee #6 üzenetére
Én meg Operára váltottam FFről, mert a róka hülyeségeiből elegem lett. A Chrome sem olyan rossz, de kevés az addon. Talán, ha majd olyan mennyiségű addon lesz hozzá, esetleg ugyanazok mint az FFhez akkor Chromera váltok. Addigis Opera rulz.
-
HardSanyeee
őstag
Jól sikerült böngésző lett, én csak azért nem váltottam le az FF-et mert bizony az Add-ok jelenléte miatt a Mozilla egy lépéssel előrébb jár. Egy jó nagy lépéssel
A torta pedig vicces
-
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem nem olyan sok, inkább úgy sok, ha figyelembe vesszük, hogy ezek kikerültek. Egy jó nightly build/regression test suittal, gyakorlatilag naponta lehetne SW-t kiadni, csak nem lenne ilyen sűrűn változás benne, meg nem lenne hozzá release letter, mert az viszont embernek kell megírnia. Bár ha van jó SCM cuccuk, meg kommentelnek rendesen, akkor abból meg lehetne oldani az automatikus release letter gyártást is, már amennyiben volt változás a kódban.
Azt meg figyelembe kell venni, hogy a Google filozófiája az, hogy gyakorlatilag folyamatosan béta állapotban tartják a SW-t. Tehát normálisnak tekintik, hogy soha nincs kész.
[ Szerkesztve ]
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Xirtam
veterán
Nálam kb. 4 hónapja a Chrome leváltotta a firefox-ot igaz tényleg vannak még hiányoságai, de megérte váltani!
-
MODERÁTOR
"51 fejlesztői, 21 béta- és 15 stabil kiadás" - na ez az ami nem semmi egy éven belül.
Ami igaz az igaz, forradalmat nem csinált, amennyit én magam kóstolgattam belőle, az egyenlőre nem nyerte el a tetszésemet. Talán alakul még, és frankóbb lesz, előre tör a gúúglííí itt is, hamár a tüzes szuka róka is megirigyelte a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar