Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kpbendeguz

  addikt

  Szerintem megtolják a brand építést, lesz néhány húzócím, aztán megvesznek kilóra egy másik stream szolgáltatót és azzal meglesz a kínálat is.
  Az AppleTV+ lényege nem a havi előfizetés, hanem hogy egy gyűjtő platformja legyen a gomba mód szaporodó stream szolgáltatásoknak.
  Az a rendszer, hogy szolgáltatónként néhány minőségi exkluzív tartalomért 5-6-7-8 szolgáltatásra kelljen előfizetni biztosan tarthatatlan lesz, így idővel ki fognak alakulni a gyűjtő platformok, ahol egy felületen tudsz előfizetni egy-egy sorozatra különböző szolgáltatóktól.
  Az Apple-nek ehhez nem kell sok, elég ha a saját szolgáltatása lesz az alap az iOS eszközökön.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

 • kpbendeguz

  addikt

  válasz vicze1 #10 üzenetére

  "a mocsok meg nem kell nekik"

  De a pénzt igen, a mocskot meg el lehet intézni brandinggel, azaz megmarad Apple név alatt a PC, a mocsok meg csatolt szolgáltatóként. Nem a PR-on fog múlni.

  "Erről felesleges még csak álmodni is."
  Mondod ezt most. Húsz évvel ezelőtt még nevetséges volt feltételezni is, hogy nemhogy a TV műsorok de a mozifilmek első számú platformja is az online streaming lesz olyan iparági szereplőkkel, akikről addig még csak hallani se nagyon lehetett. Amikor a Netflix elkezdte számolatlanul önteni a pénzt a tartalomgyártásba és a teljes évadokat a bemutató napján elérhetővé tette, a nagy TV társaságok csak röhögtek rajta, hogy a csőd felé menetel. Ma meg a Netflix üzleti modelljét másolja az összes.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés