Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz vicze1 #3 üzenetére

  Igen, lehet erezni, hogy az Apple vezetese valoszinuleg beleszol a rendezesbe, forgatokonybe, vagy eleve gyakran csak amolyan se sava, se borsa produkciokat rendelnek be. Naluk szoba sem johetne egy Game of Thrones szeru produkcio. Lassu tempoju dramak, inkabb kinos mint humoros vigjatekok, vagy ugy is lehet mondani, naluk a vigjatekokban is van valami lehangolo. Szamomra pl. a Ted Lasso nezhetetlen lett par resz utan. Mintha belekevertek volna az EastEnders-t.

  Ami nalam a csucs volt, az a Long Way Up, Tehran, Home Before Dark filmekbol a Wolwalkers, Greyhound, a Littele America-bol par resz.

  Nezheto volt a For All Mankinds, a See, de pl. a Defending Jacob, Mosquito Coast mar epp csak. Soknak meg mar a trailer, pilot se volt valami izgalmas. Tul sok a lassu drama naluk, tul muveszire vettek a figurat.

  Tobb scifi, akcio es vigjatek kellene nekik. Az Alapitvanytol is tartok, hogy scifi helyett inkabb a filozofikus oldala lesz eroltetve. Mondjuk azt anno konyvben sem sikerult elolvasnom tobbszori nekifutasra se, pedig akkor zabaltam a konyveket.

  [ Szerkesztve ]

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák