- Jelszókezelők
- DIGI internet
- MinDig TV
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Reklámblokkolók topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- A befektetők nem értenék a szuperintelligenciához vezető döntéseket
- Kiderült, hogy miért tarol megint az Apple és az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
aktív tag
Szegény Cook, főhet most a feje...
-
Nem tudom, ez miért újdonság egy IT fórumon, illetve a sajtó már a Pegasus kapcsán miért nem emelte ki jobban, hogy ahhoz, hogy egy eszközre betörj, nem kell más csak hogy egy hálón legyél vele...
Ahogyan azt is max. holdkórosok hihették, hogy csak az NSO találta meg a biztonsági réseket; az amcsi hárombetűsöknek valószínűleg meg helyből meg is volt
A kémeszközök meg arra valók, hogy mindenhova bejussanak... ez így van, amióta titkosszolgálatok léteznek...Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
30z.Samu
félisten
Amit ember megalkot, ember fel is tör.
Sic Parvis Magna
-
svgyula
addikt
Hááát. Nem is tudom miért nem csodálkozom ezen. Két éve próbálok találni olyan fejlesztőt aki képes lenne egy megbízható tűzfalat alkotni androidra. Szerintetek? Természetesen kifizetném és mégsem....... Telefonon nem kell semmit tárolni vagy csak arra a rövid időre míg a mentés megvan. Az természetesen rádugós nem hálózati adattárolóra. Ez nálam alap. Nincs bankkártya, felhő és egyéb sz@rság amit nyalókának unszolnak a lúzereknek. Lehet 600 betűs jelszó ha a szerver üzemeltetője hozzáfér a géphez. A kugli sem lesz sokáig a telómon!
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
-
Dehát egy csomó droidos tűzfal létezik... Meg valószínűleg az is olyan special permission cucc, mint egy fullos filekezelő, amit nem tud bárki írni, csak megfelelő engedélyekkel. (Tavaly futottam bele, hogy az ember egy mezei appból nem tud már csak úgy egy file-ba írni a Documents-be, csak a system filementős párbeszédablakon keresztül
)
Szóval olyan megfizethető fejlesztőt, akinek lehet is tűzfalat írnia, nem mostanában fogsz látni.[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
joey04
titán
újabb izraeli. meglepő.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha egy ilyen ceg feltor telefonokat, es erre vallalkozast epit, az nem gyart maga ellen automatikusan bizonyitekot? Eleve gondolom az Apple megtiltotta, hogy feltorjek a telefonjat, de ott van a telefon tulajanak szemelyisegi joga is. Az USA kormanya, ennyire Izrael seggeben van, hogy nekik barmit elneznek?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Szabi®
addikt
válasz
Tigerclaw #14 üzenetére
"de ott van a telefon tulajanak szemelyisegi joga is."
Igen főleg azoknak a tulajoknak, akik 0-24-ben töltenek fel adatokat/videókat/információkat legalább 8 féle közösségi hálóra ...
Sztem ezt a részét is kellene szabályozni, hogy mi számít személyiségi jognak, és eleve, kik jogosultak rá. Mert sztem mindenki nem ... -
-
svgyula
addikt
Értem! "MDM rendszer kell neked, nem tuzfal" Tehát szerinted bízzam az adataimat egy külső cégre! Tudod öreg vagyon én már bohócnak. Ja és a mesékben már régen nem hiszek.
Androidon alapbol van iptables. Ezért frissítik magukat az alkalmazások akkor is ha tiltva van a "rendszerben"minden hálózati elérés! Ezt nem viccnek szántam mert saját szememmel láttam többször néha csak egy pillanatra felugró ablakot miszerint az alkalmazás frissítette magát! Mindezt úgy hogy se annak se a play-nak nem volt engedélyezve a hálózati elérés! Azóta csak akkor van hálózat ha már mindent lementettem és töröltem a telefonról! Mert tényleg biztonságos. De hagyjuk mert semmi értelme az eszmefuttatásnak. Én letiltok mindent és egy laptop helyett használom offline! Aki közzé akarja tenni mindenét tessék engem nem zavar. De senki ne próbáljon meggyőzni, hogy biztonságos mert nem az!
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
-
Syl
nagyúr
Hmm.... [kép]
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
-
gabor7th
addikt
A többiek meg elég okosak, hogy ne árulják el... valószínű kb. az összes jelentős titkosszolgálatnak nem volt az életében olyan nap, amelyiken nem tudtak ki-be járni rajtuk ahogy akartak bármelyik Apple eszközbe.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
tomazin
veterán
Attol hogy valaki valahogyan letezik meg nem lesz sem kevesebb joga, sem kevesebb kotelezettsege.
svgyula: fdroidbol letoltheto a trackercontrol. Apponkent lehet szabalyozni kulonbozo csoportositasban mi mit er el. A rendszerappokra ez nem vonatkozik.
Amugy szerintem nem lennel hajlando min 5-10m ftot kifizetni egy ilyen appert.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
De lesz, mivel nem tudod mennyire használ rendeltetésszerűen egy adott oldalt, böngészőt, stb.
Erről mindig az jut eszembe hogy siránkoznak a windows rendszer könnyű támadhatóságán, csak azt felejtik el, hogy nagyon sok user tonnányi bizonytalan forrású crack -et telepít, kétes felnőtt oldalakat látogat stb. Ilyen esetekben a jogot megfosztanám. Minden szoftvernek van egy license, egy readme-je amit elolvasol, ezekben eleve vannak kitételek. -
section9
őstag
Na most te vagy a tipikus paranoias alusisakos rendszergazda archetipusa vagy, vagy NATO titkokat akarsz tarolni az eszkozon. Gondolom ezt a hozzaszolast is sajat magad altal irt bongeszobol irtad egy altalad forditott linux alol, ahol minden sor kodot es meg a forditot is szemelyesen auditaltad.
-
akaido
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Ez egyébként is az eldobható telefonok kora.
Szóljon aki kidobná, már készülök a vetődésre is az ablaka alatt...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Pont ősszel dumáltam egy galambásszal, azt mondta, hogy Stuttgartból 11 óra alatt leért a galambja egy Zirc melletti faluba.
Tekintettel arra, hogy egy 256 gigás microsd-nek kb nincs súlya, ha valaki nagyon olyanban utazik, akkor galambozzon... vagy levelezzen, mert szerintem kb azt sem nézi már semelyik hivatal.[ Szerkesztve ]
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
-
Nem meglepő.
Nagy János
-
-
arnyekxxx
veterán
"A cég nem tör fel telefonokat" szóval teszteletlen szoftvert árul?
-
-
-
arnyekxxx
veterán
a hardver a tied, a szoftver nem a tulajdonod. Ezt elfogadod az ios telepítésével.
meg ezt is: . Ön vállalja, hogy nem gyakorolja, és másoknak sem teszi lehetővé az Apple-szoftver vagy az Apple-szoftver által biztosított szolgáltatások... belső felépítésének elemzését, visszafejtését, alkotóelemekre bontását, forráskódjának kinyerését, titkosításának visszafejtését, módosítását...
Ezt betartva azért nem lehet könnyű feltörni egy telefon szoftverét.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
arnyekxxx #37 üzenetére
Ezek a cégek állami megbízatásból működnek.
Ha felhatalmazás van, hogy pl. bűnüldözés, hírszerzés stb. céljából készítsenek ilyen szoftvert, az EULA általad idézett része számukra automatikusan semmis. Ezt (és sok egyéb, helyi szabályozással ütköző EULA, vagy ezzel egyenértékű dokumentum kitételének aut. semmisségét) pedig minden gyártó automatikusan tudomásul vette azzal, hogy árulja a portékáját az az adott országban.
Persze magánfelhasználó továbbra sem követhet el ilyen (bűn)cselekményeket.
Ezzel együtt természetesen az IOS, Android, néhai Blackberry OS stb. továbbra se lett a feltörő szoftver gyártójának a tulajdona. Ez a rész nem is sérül. Igazából az Apple döntéshozó dolgozóit kéne pár (amerikai mércével felmerült esetenként mondjuk n x [életfogytig + 25] ) évre lecsukni azért, mert sok nyomozást hiúsítottak már meg azzal régebben (is?), hogy saját szakállra nem teljesítettek adatszolgáltatásokat külföldi nyomozóhatóságoknak bizonyítékokkal alátámasztott esetekben. -
Örülök, hogy ezek a kedves izraeliek segítenek biztonságban tudni a nemzeteinket.
Így sokkal nyugodtabban alszom.01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
bazsi83vp
senior tag
-
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
arnyekxxx #44 üzenetére
De próbálja meg beperelni az izraelit, vagy akár csak az alkotmányvédelmi hivatalt nálunk. Azt fixen bukja a 2 ország bíróságán. Tehát?
(Egyébként lehet azt is bukni fogja... elsőfokon sztem valamelyik megvett bírónál megnyeri, de ott nem áll meg az ügy.)[ Szerkesztve ]
-
-
ultrasound
tag
Üdvözlet a Black Mirror világából!
-
Tamás88
őstag
Ami nálunk szintén minden rendben lesz ezzel kapcsolatban is...
Új hozzászólás Aktív témák
it Állítólag egy másik izraeli cég, a QuaDream is sikeresen feltörte az iPhone készülékeket már tavaly, nem csak az NSO Group.
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest