- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
Aktív témák
-
didyman
őstag
Én meg a zárásra szavazok, nem megy ez politika nélkül, abból pedig nem kell még egy.
Köszönöm a megértést."Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
fledgling42
csendes tag
Teljesen egyetértek a szerzővel, puszta marketingfogás ez az egész.
-
- = Zk = -
félisten
én hoztam kockakövet, meg gázmaszkot
a rutin, meg az évek, ugyebáreléggé szavazat gyűjtésnek számít ez a féle fajta támogatás...
pláne így választások előtt.....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
edward2
addikt
Amikor elolvastam a hírt 2 tippem volt:
-szadesz
-LMPNem tévedtem
-
törölt tag
válasz
#95561216 #18 üzenetére
persze, ez természetes, hogy az LMP minden erejével próbálja magát megkülönböztetni az SZDSZ-től, de ettől még ugyanaz az érdekcsoport rángatja dróton mindkettőt.
pont ez a lényeg, az eddigi pártjuk teljesen hiteltelenné vált, át kell helyezkedni egy másikba, amely markánsan különbözik az előzőtől.amúgy érdemes elgondolkodni azon, hogy az LMP-t a maga állítólagos 0,5-1 százalékával minden közvéleménykutató méri, a ballib média rendszeres szereplői, és a "magyar" televízióban is gyakran esik szó róluk, egyszóval iszonyatos médiahátszelük van, ami azt jelenti, hogy durva kapcsolatokkal rendelkeznek és keményen ki vannak tömve lóvéval.
egyszóval azt a képet próbálják magukról kialakítani, hogy ők egy fiatalos, alulról szerveződött párt, akik majd úgy istenigazából kipucolnak minden rosszat a politikai életből, de ezt én nem veszem be, és ezzel nem vagyok egyedül
-
törölt tag
válasz
#51736960 #13 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű, mert nem a mostanában, hanem már jóval korábban leszakadt szdszesekről van szó. Mondjuk úgy azok a liberálisok, akik tényleg azok, és nem ez a szadesz szerű műanyag liberalizmust képviselik. Az EP-választások után ki is adtak egy közleményt, hogy az szdsz-es káderek ne reménykedjenek, oda nem kellenek.
Nem, nem vagyok tagjuk, csak szimpatizálok velük (főleg mióta győzködöm őket atom témában
) , és benne vannak nálam a három lehetséges választásban (egy másik meg nem nevezett párt, illetve egy ló nemi szerv rajzolása a szavazócetlire).
-
válasz
#51736960 #13 üzenetére
Valami ilyesmit én is hallottam, csak nem akartam hülyeséget írni. Akkor ezek szerint be van sz@rva a szadesz, mert nem jutott be a európai választásokon, s így 2010 se lesz sok esélyük.
.
Na akkor már nincs is mit megbeszélni, topikot lehet zárni...
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Findzs
addikt
nekem van 4 pendrivem és egyiket se használom mp3 tartalmu dolgok mozgatására tárolására csak dokumentumok saját készítésű képek ilyesmi van rajtuk mégis kifizettem a jogdíjat utánuk
hol igazságos ez ?
( ez olyan mintha kijönne egy 50 ezres földgáz csekk holott nem is használok földgázt, de fizessek mert elvileg használhatnám )
nem jól van a mostani rendszer szerint az biztos
nem is oda vándorol a pénz ahova kéne a jogdíjakból"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
törölt tag
az LMP gyakorlatilag az új SZDSZ, már ami a támogatói kört illeti.
ez kábé mindent elmond róluk.... -
Az LMP micsoda?
Lehet Megint Politizálni?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Üdvözlök mindenkit az új poltopikban!
Amúgy szvsz ez a LMP-nek arra jó, hogy szavazóbázist csináljanak, azután meg azt csinálhat amit akar, még ha meg is oldaná (hahaha) a szerzői jogokat, ez csak egy piciri szelet a magyarországi elb@szott dolgok tortájából.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
torma99
aktív tag
Az LMP egy őszinte párt. Megalakulásukkor az ingyenes rendezvényükön is 2 ezres belépőt szedtek.
-
Oscee
csendes tag
Nekem nem tűnik annyira durván "marketing fogásnak" szerintem az LMP arculatába/programjába simán beleillik, csak eddig nem mozdultak rá. Ha meg ezzel akarnak szavazókat nyerni, még mindig szimpatikusabb, mint a konkurencia hasonló célú törekvései...
De az ötlet/szánndéknyilatkozat szerintem üdvözlendő, és nem is a szabadabban kezelt letöltések, hanem a jogi-pénzügyi rész reformja miatt. Hajrá!
-
moma
őstag
ezt a blog részelget mindig fájdalmas olvasni...
we all deserve a bit of luck.
-
floatr
veterán
Marketing, csak hogy beszéljenek egyáltalán róluk, mert a nullához konvergál az ismertségük.
-
Narxis
nagyúr
válasz
marcus.fenix #1 üzenetére
Egyetértek, vannak sürgősebb dolgok, szerintem ez csak kampány a közelgő választásokra az 5%-os parlamenti küszöb eléréséért.
D1Rect: nekem azt mondták, hogy hírhez tartozó topikot sose zárnak, úgyhogy lehet készíteni a popcornt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Móci
addikt
Meglovagolják a divatot, s próbálnak egy kis profitot kinyerni a témából. Ez valóban nem menő.
Ennyi a véleményem, a zárással én is egyetértek."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Szerintem zárni kéne a topikot, mielőtt az egész elmegy politikába.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
marcus.fenix
aktív tag
Nem értem miért baj az, hogy ha egy párt nem ennek szenteli létét, de legalább foglalkozik az üggyel? Szerintem egy olyannak mint "kalózpárt", főleg hazánkban nem sok értelme van. Lehet hogy a svédeknek már ez a legnagyobb problémája, de itt ennél sokkal nagyobb gebasz van. Egy ilyen kalózosdi programmal nem lehetne valaki nálunk parlamenti erő. Viszont egy csokorba fogva ezeket a gondolatokat egy csomó más területet is érintő programmal, nos az már jó gondolat.
Ezt teljesen pártatlanul írom, úgy hogy ezt az LMP-t is most látom először.
A lényeg, hogy elhiszem hogy egy fejlett gazdaságú országban ez kiemelt téma kell hogy legyen, de nálunk ahol a két nagy párt követői egymást eszik, míg azok vezetői és az Eleonórák, segélymakik, és társaik szétlopják az országot, szerintem nem sok jelentősge van.Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
Aktív témák
it Csak az a kérdés, hogy pusztán szavazókat akarnak nyerni, vagy tényleg komolyan gondolják, esetleg egyik sem.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest