Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
olvasd végig újra a hozzászólásomat, benne van a válasz... csak annyit mondtam, ha nekem csak a helyet kéne biztosítani deal alapon, akkor nekem megérné... ha nekik is, én nem bánnám... és el tudok képzelni olyan helyzeteket, ahol megérheti... de az igaz, hogy sem a szerverekhez, sem a finanszírozási költségeihez nem értek, csak nagyságrendi elképzeléseim vannak... meg öko álmaim...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
nem tudom, én simán jó ötletnek tartom... társasházakban a pincébe lehetne rakni akár egy nagyobb szerverszobát is, kertesházaknál is, ha van, vagy a garázsba... egy csomó hő megy ilyenkor veszendőbe, miért hülyeség ennek egy részét megmenteni? tényleg jót tenne a maldív szigeteknek... az infrastruktúrát meg oldja meg a szerver gazdája... télen jól jön a plusz hő, nyáron meg hűtse, ahogy akarja... én belemennék, ha levenne a gázszámlából egy érezhető összeget...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest