Hirdetés

 • Fall-N

  őstag

  Az az igazság, hogy sok embert az tántorít el, hogy kicsi az üzemidő, drága az eszköz és úgy általában nem használnák ki.

  Aki komolyabban sportol, például fut vagy biciklizik az vesz erre kifejlesztett céleszközt. Van sok Polar, Garmin, Fitbit erre a célra. Átlag embernek ez egy-két napig érdekes utána megunja. Főleg ha lusta is/nem sportol.

  Én sem vettem régebben okosórát, mert drága és az OLED kijelző sem praktikus a kis akksi mellett (nem a MiBand-ről van szó). Pedig az Android Wear vagy jobban mondva Wear OS bejön.

  A kínai SIM-kártyás gagyi vonalat is kipróbáltam (SW-07, DZ-09, X6), de mind elvérzett. Gagyi minőség, nincs külső számlap letöltési lehetőség, egy maximum két nap üzemidő.

  Ezért is tökéletes nekem az Amazfit Bip, mert a transzreflektív LCD miatt kitűnő az üzemidő és a napfényben való leolvashatóság. Ebben majd az összes elvérzik. Ha jól olvasható akkor a nagy fényerő miatt gyorsan merül. Ha még GPS is van mellette akkor pár óra után be is dobja a törölközőt. A Bip jól bírja mégha a GPS sokat van használva akkor is.

  [ Szerkesztve ]