Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tel Elek

  addikt

  Én is sokat rendelgetek, de eddig a termékek kb 60%-a hibás volt, vagy nem teljesen azt kaptam, amit rendeltem. Szóval annyit is érnek ezek a vackok...
  Persze ha reklamálok visszakapom a pénzt, de sunyi módon "visszavonják" a hirdetést, így nem kapnak negatív értékelést. Ezt a lehetőséget meg kéne szüntetni ebay-en, mert az összes kínai eladó ezzel keményen visszaél.

  Amúgy ez a szösszenet szerintem nem való a címlapra. :U

  [ Szerkesztve ]

 • Tel Elek

  addikt

  Lenry leírta alattam az első kérdésedre a választ. 8 nap elég arra, hogy kiderüljön, ha valami rossz.

  Neked az korrekt, ha ha olyan csavarhúzót küldenek, ami a csavar fejéhez illesztéskor eltörik. Vagy olyan akksit, amelyet eredetiként hirdetnek, közben gagyi hamisítvány érkezik? Vagy teljesen más paraméterekkel rendelkező táp, mint ahogy meghirdették. Ezeket az eseteket a végtelenségig sorolhatnám. Hát én az ilyen eladókat valahogy nem "bírom".

  Ha visszakapom a pénzem, attól úgyan úgy volt adás-vétel közöttünk. A negatív arra lenen jó, hogy ne 90+%-al virítsion azö összes bóvliárus és kevesebb embert vágjanak át. Ugyanis a nagy többség nem reklamál mert vagy nem tud angolul vagy lusta hozzá.

  Hogy miért adnék nekatívat? Hát ezért. Átvágott,becsapott,megvárakoztatott stb. A megbízhatósági rátája pedig ebben a rendszerbe színtiszta hazugság.

  Ez az iromány semmiképp sem címlapos. Teljesen összeszedetlen, minden konkrétumot mellőző sallang. Pár terméket kiemelt, de betűkből semmi irdemlegeset nem lehet kiolvasni.

  Remélem azért lehet még saját véleményem. PH-n ezt nem szokták megengedni nekem. :D

 • Tel Elek

  addikt

  Nem egy terméket vettem "New York"-ból, ami nem volt olcsó, és eredetiként hirdettek.
  Azért vettem ebay-en, mert MO-n nem beszerezhetők az adott árucikkek.

  A logout egy szakmai blognak indult. Az ehhez hasonló irományokat személyes bejegyzésekben szokás közölni. Ez így ilyen formában tényleg nem szól semmiről. Könnyed témákról ugyan úgy lehet publikálni, mint komolyabb hangvételű dolgokról, DE attól még nem ártana egy korrekt, összeszedett, értékes tartalom.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák