Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz petipetya #6561 üzenetére

    Íme az skmei óra:
    kép0
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6

    A minősége remek: a külső anyaghasználata príma, a részletek kívül és a számlapon precízen ki vannak dolgozva és illenek az egészbe, a színösszeállítás nagyon jó, a számlap mintázata és a számok csodálatosak. Egyszóval nagyon elegáns és jól néz ki az óra, ez alapján csakis ajánlani tudom.

    De. A képek csalókák, mert nincs vastag karom, az óra átlagos méretű. A szíjat kicsit vékonynak tartom, de alapjáraton ez sem lenne probléma. Rájöttem, hogy nem ezt kerestem. A leírás alapján nagyobbnak gondoltam, márpedig nekem olyan kellett volna - ugyanazokkal a paraméterekkel szerepelt, amivel ez a 800 Ft-os óra is:
    kép7

    A paraméterel pedig mindig csalókák lehetnek, mert például a mostani napi szinten hordott órám kijelzője sem nagyobb, viszont maga a ház már jóval testesebb és férfiasabb:
    kép8

    Hogy milyen órát keresek? Természetesen olyat, amely nem létezik. Mutatói legyenek alapfunkciókkal és hatalmas kijelzővel, más nem kellene. De mivel idehaza minden óra háromszor annyiba kerül, a netes leírásokban pedig nem lehet bízni, így nem veszek több órát.

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák