Új hozzászólás Aktív témák

  • Nestor16

    senior tag

    Jó minőségű portörlőt vett-e már valaki? Az itt szóban forgó mikrószálas kendővel mik a tapasztalatok? Anyám eddig a Zepteres törlőkendő kesztyűvel (2. kép) elégedett igazán, de az meg drága. Alternatívát keresek, ami nem porol, hanem magába szívja a port.

    Keresek még így a konyha felújítása után praktikus rendszerező dolgokat, leginkább evőeszköz elválasztók kellenének. Erre hogy lehet rákeresni? Én nem találtam.

    Ablaktisztítóból is van bevált, olyan mint ez, tehát gumi a törlő része. Ilyesmit még magyarban vettünk, ezzel van tapasztalat? Csak a GUMIS része is elég lenne belőle, de gondolom azt külön nem lehet venni.

    Kéne még a szék lábai alá alátét gumi vagy szövet szett, hogy ne karcolja a padlót. Ez is inkább magyarból?

    Kerti sütögetéshez elférne a Xaomi zenedoboz mellé egy hordozható fényforrás, ami praktikusabb, mint egy zseblámpa. Nekem a legjobb ötletem, hogy a Xiaomi powerpankba egy kislámpát teszek. :))

    Álmennyezethez gondoltam venni 5 vagy 10 méteres RGB LED sort, ezzel kapcsolatban az egyik kérdésem az lenne, hogy ezt (valami molex csatlakozót látok rajtuk) mégis hogyan lehet bekötni a hálózatba? A másik, hogy kétféle típust szoktam látni, az 5050-ast és a 3528-ast. Mi a különbség? Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, hogy a LED-ek milyen sűrűn vannak egymáshoz.

    Én most nem tudok ajánlani semmi érdekeset, mert csak apróságokat vettem. Kréta toll, ecset, gombelem, mind okés.

    Sorry, hogy soknak tűnnek a kérdéseim, de én egybe szoktam gyűjteni az infókat. Köszi előre is, ha bármiben is segítesz.

    Üdv, Dávid

Új hozzászólás Aktív témák