2019. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

IT café

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35016) Avicularia válasza DJ. Ru$y (#35013) üzenetére


Avicularia
(PH! kedvence)

Mondom nincs meghatalmazás. Át tudja venni a szomszéd vagy bárki. Kapsz egy papírt amin rajta van hogy küldeményed érkezett, TN-el, adatokkal. Alá kell írnod és vagy te bemész érte a postára igazolvánnyal, vagy aláírod, odaadod a papírt és valami igazolványt annak akivel ki szeretnéd hozatni a cuccot. Ezután az illető bemegy az általad aláírt papírral, a te igazolványoddal és a sajátjával a postára, ahol ki tudja venni a cuccot.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.