Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kpbendeguz

  addikt

  válasz k-adi #20 üzenetére

  Erről már sokszor volt szó, de az, hogy bele tudnak-e kényszeríteni egy adott szituációba, az első sorban rajtad múlik és nem a körülményeken.

  Ha a szülők ki tudják vernyákolni, hogy az óvodás kiránduláson biztosítják külön az egy szem gyereküknek a vegán kaját, akkor azt is el lehet intézni, hogy ne facebook-on értesítsenek az eseményekről.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

 • doeeg

  senior tag

  LOGOUT blog

  válasz k-adi #20 üzenetére

  Az is a te döntésed hogy vállalod-e hogy igazad van, de mindenki más hülye és azt fogja gondolni, hogy te vagy a szemét rosszarc :D Én beírtam a szülős csoportunkba hogy lesznek szívesek vagy a házirendet kiegészíteni hogy kötelező kapcsolattartási forma a facebook csoport, vagy lesz egy levelezőlista amire kijön minden fontos információ.

  Ja, hogy volt aki NEM ADJA MEG AZ EMAIL CÍMÉT, úgyhogy jobb a facebook csoport

  De aztán végül lett levlista, milyen érdekes. Mellette parallel facebook chat és mellette facebook csoport (utóbbi kettő némítva, havi 1x ránézek jó esetben).

  Szóval az igazság az, hogy irigy kutya vagy hogy nem te vagy zucc, valld be.

  Sosem tagadtam :DDD Amúgy az (i)wiwen egész előkelő userid-m volt, valami tizenpárezer, szóval elég early adoptere voltam a témának, és fejben tovább is fejlesztettem :D Ha nem lettem volna lusta disznó az egyetemen akkoriban, lehet hogy most én mondanám meg a frankót, nem a markymark.

  "Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

Hozzászólok Aktív témák